tiistaina, toukokuuta 09, 2006

Päivä putkessa - kuvat seinälläPitkiä käsiä ja tarkkaa silmää tarvitsee tuo näyttelyn ripustustyö. Tänään sitä tuli taas harjoiteltua, eikä onneksi yksin. Vielä löytyy ihmisiltä aina joku rakonen talkootyöhönkin. Kiitos vaan avusta.

Valokuvakeskuksen näyttelyähän tuossa pannaan seinälle, tai oikeammin Sammallahden Pentin Kaupunki/Staden-näyttelyä, joka keskiviikkoiltana avataan. Tervetuloa vaan kaikki paikalle iltakuudelta. Hienoja ovat kuvat, ei nyt mitään näyttäviä Diasecejä metrikertaakaksi-koossa, vaan ei se koko...

Aamupäivä meni rattoisasti julisteen teossa. Unohdin tietenkin välitallentaa ja sinne katosi bittiavaruuteen vajaan parin tunnin viilaus, kun vahingossa tohkeissani delasin koko tekeleen. Ei muuta kun alusta ja uudelleen. Valokuvakeskuksen printteri oli tietenkin rikki, ei suostunut magentaa ruiskuttamaan isolle paperille ollenkaan, pienelle kyllä. Vaan kun tuon julisteen on tarkoitus olla hieman isompi kuin se aanelonen, ihan vaan että huomattaisiin. Omalla koneella sitten onnistui. Hyvä niin.

Iltapäivä sitten ripustusta ja myöhemmin illalla vielä julisteitten vedostamisprojekti. Nyt on näyttely sii putkessa, tekstejä vailla. Ahkera-Ankku ne lupasi huomisissa laittaa kohdalleen.

Vielä kun sain kuulla hienoja uutisia, niin oli päivä lähes täydellinen. Vaan tiedä niistä uutisista miksi vielä kääntyvät. Ei saa ihminen sentään liikaa iloita, voipi vielä ylpistyä.

Ulos en ole paljoa uskaltanut sukeltaa, enemmänkin neljän seinän sisällä. On nuo koivun siittiöt taas liikkeellä. Nauttikaa lämmöstä, ketkä kykenette. Minä odotan sadetta.

3 Kommenttia

Anonymous Anonyymi sanoo:

Voi hyvä ihme, tänäänkö (10.5) ne avajaiset oikein on?
Eikö näistä kutsujakaan enää digiaikana viitsitä vääntää? Vai tuleekohan se tämän päivän postissa sitten.

9:41 ap.  
Blogger Kapa sanoo:

Hyvä Mikko, kyllä ne kutsut matkalla ovat. Vappupäivänä sen läpyskän tein, tiistaina sain painosta ja viime viikon keskiviikkona lähtivät tietääkseni postiin. Onkohan tuo rakas Postimme rankannut meidän kakkosluokan postimme jonnekin kolmosluokkaan. En ole minäkään sitä saanut, eikä kukaan muukaan tietääkseni.

10:01 ap.  
Anonymous Anonyymi sanoo:

Aha. No kiitti Postille sitten. Toivottavasti saan järjesteltyä itteni sinne, ei näin perheelliselle ole enää ihan helppoa näköjään ilman varoitusta saada lisenssiä tuommoisille jutuille. Mutta onhan se kuitenkin Sammallahti, että tulen vaikka läpi vaaleanpunaisen kiven.

11:20 ap.  

Lähetä kommentti

Pääsivulle