maanantaina, tammikuuta 15, 2007

Don´t eat the yellow snow


Tulihan se valkeus sittenkin. Vaan saas nähdä, miten pysyy. Uhkailevat taas vesikelejä tänne periferiaankin.

Tänään oli sitten työkoneen vuoro. Päivällä kun käynnisti, niin kuului pöntöstä vain vieno piip piip piip. Mitään ei tullut ruudulle. Sammui sitten itsestään. Muutaman yrityksen jälkeen oli uskottava, että ei se toimi. Piti joitakin varmuuskopioitakin ottaa, mutta aina se siirtyi huomiseen. Tärkeimmät sentään on tallessa (toivottavasti).

Joulun alla hajosi printteri ja muu hajosi jo kesällä. Näin se ihmistä elämä kohtelee.

Vaan jospa tuo lumi sittenkin vielä peittoaisi maan, pääsisin jatkamaan projektiani Hämeenkyrössä. Taitaa mennä ensi kuuhun. Nyt tässä läppärillä yritin jotain tehdä. Näytön värit poskellaan ja sitä rataa. Ei auttanut, vaikka liitin tuon isomman työnäytön kiinni, sitä en nyt tälle masiinalle rupea justeeraamaan, on sitten kaikki sekaisin. Sen verran tuohon photariin on jo tutustunut, että osaan numeroilla pelata.
Olisi kiva nähdä, miltä tuokin keltainen lumi näyttää oikein säädetyllä ruudulla. Ja muistakaa tuo Zappa-vainaan varoitus!

Mukava tuolla oli kuitenkin tallustella ulkona. Pikkupakkanen ja hieno ilma. Ja viikon päästä edessä Pietarin reissu. Muutama päivä, mutta kuitenkin.