keskiviikkona, marraskuuta 23, 2005

Varoituksen sanoja eli mainos


Älkää hyvät ihmiset menkö vielä jouluostoksille. Säästyy rahaa viikonlopuksi, jolloin Beckerillä on Saskioitten perinteiset joulumyyjäiset. Siis lauantaina ja sunnuntaina. Tervemenoa!

8 Kommenttia

Anonymous Anonyymi sanoo:

Pistähän Kapa kuvat hieman isompina blogiisi, jotta niistä pääsisi nauttimaan tällaisella kovempiresoluutioisella näytölläkin. Ei tarvitsisi tulitikkuaskin kantta tuijottaa. Kiittäen ja pokaten.

11:41 ap.  
Blogger Kapa sanoo:

Minä kun olen enemmänkin tälläinen kuvaihminen, enkä värkki-ihminen. Tuo Henkevän Silakan Haltiatar on tämän blogisysteemin meille rustaillut. Ei tuo pirulainen salli kuin maksimissaan 410 pix kuvakoon, olkoon tuo mitta sitten pysty eli vaaka. Värkkien armoilla olen. Sorry.wxxtf

1:05 ip.  
Blogger Kapa sanoo:

Tuohon vielä lisäisin, että jos kovasti kiinnostaa, niin tervetuloa Hourulaan työhuoneelleni. Täältä niitä saa ihan oikeita, tosin pientä korvausta vastaan.

1:15 ip.  
Anonymous Anonyymi sanoo:

Tuossa vain tuon toisen hourulalaisen, eli Runen blogia kattelin, jossa uusin on 1000x665:
Aino-kioski.jpg

1:31 ip.  
Blogger Kapa sanoo:

Enpä tuosta mitään ymmärrä. En tuon toisenkaan hourupään tekosista. Näyttöni resoluutio on 1280x1024 siihen saakka, kunnes rahaa liikenee vaihto-operaatioon. Ennen sitä kuitenkin vaihdan printterin. Putki kuitenkin vielä pelaa.
En kylläkään tuohon Bloggeriin ole kovinkaan paljoa tutustunut, mutta ei tuo kuva Runellakaan ole näytölläni isompi kuin omani. Sama on siellä maksimikoko.

1:50 ip.  
Anonymous Anonyymi sanoo:

Eipä siinä mitään, mutta kuvasi ovat vain loistavia, vaikka viime aikoina onkin mennyt "päin seiniä". Täytyy tulla Jyväkylässä vieraillessa piipahtamaan. Osta tie: Minkälaiseen printteriin olet vaihtamassa - on vain sellainen itsellänikin ostoslistalla jahka rahaa saan raavittua kasaan...

2:40 ip.  
Blogger Kapa sanoo:

Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

2:53 ip.  
Blogger Kapa sanoo:

Meni jotenkin tuo äskeinen persiilleen. Epsonin 2400 olisi se vehje. Tykkään näes myös mustavalkoisesta. Ja säilyvyydestä.mmkwutzq

3:04 ip.  

Lähetä kommentti

Pääsivulle