perjantaina, maaliskuuta 31, 2006

Perusperjantai


Väsyttävä päivä. Aamulla aikainen herätys elämisen ääniin. Onneksi sain vielä hetkeksi nukahtaa. Aamupäivä menikin rattoisasti työhuoneella kuvia yhdistellessä ja Photarin HDR:ää väännellessä. Sitten kuvaamaan lisää, kuvausaikataulut on soviteltava rakennuksen käytön mukaan. Emäntä istui Hoppa-galleriassa valvomassa, joten kuvaukset seis ja koiraa kusettamaan. Kaupassa piipahdin, kun oli tupsahtanut tilille rahaa ja ajattelin tehdä avecin iloiseksi ruuanlaitolla. Siivota en jaksanut, sen veran on väsyttävää tuo rakennusten kuvaaminen, ajattelin, että jospa sitten huomenna. Pintapuolisen imuroinnin sentään suoritin ja ruuan niin sanotusti esivalmistelin. Viinipullonkin ostin palan painikkeeksi. Että se siitä.

Helsingissä tuli käytyä Suomenlinnassa Aposteleita kuvaamassa ja tietenkin se pakollinen ARS katsottua. Oli lievä pettymys. Interaktiiviset, mediassa hyvin esillä olleet teokset eivät tietenkään toimineet. Olenkohan missään/koskaan nähnyt katselmusta, jossa kaikki olisivat olleet kunnossa? Alkaa jo hieman kyllästyttää. Tänään Hesarin Nytissä tekniikkavastaava sanoi tilanteen olleen poikkeus ja ainutlaatuinen. Tai jotain sinne päin. Ja paskat, sanon minä. Saisinkohan osan rahoista takaisin. Kuluttajaviranomaiset hoi! Kyllästyttää myös ne junnaavat videot monotonisine kvasifilosofeineen. Kaksi oli kuitenkin ylitse muiden: Veden alla pyöräilevät riksakuskit ja monelta huomaamatta jäävä pikku kääpiö pikku ruudussansa.

Valokuva-anti jätti hieman mielen valjuksi. Hienoa kuitenkin oli se, että perustyölle annettiin arvo. Ei tarvitse aina yrittää lyödä hepnaadilla. Vähän kuin kotiruokaa. Lordit ja muut örkit ei innostaneet, vaan Euroviisuissa on asia on toinen. En kuitenkaan niin ihastunut noihin ole, että Lutakkoon menisin kuuntelemaan/katsomaan. Taitavat örkkeillä siellä parasta aikaa.

1 Kommenttia

Anonymous Anonyymi sanoo:

HUI mikä kuva! Aivan mahtava tilanneotos!

11:18 ap.  

Lähetä kommentti

Pääsivulle