perjantaina, huhtikuuta 28, 2006

JunttalipooJyskyttäjä poistui eilen. Näimme tuon tapahtuman saunasta vilvoittelun aikoihin. Emäntä piristyi asteikolla 0-10 peräti kahdeksikkoon. Hyräilikin (nyt aavistan jo jotain vakavaa vinksahdusta).

Tivoli aloitti, eipä ole ollut ainakaan meluhaittaa meikäläiselle, eikä koirakaan pahemmin ole häiriintynyt. Iltalenkki hoitui tapamme mukaan tuttuja polkuja, räksytystä oli havaittavissa, eikä mikään ihme, kun katseli niitä eri suuntiin poukkoilevia vemputtimia ja kuunteli lasten ja hieman aikuisempienkin kirkaisuja. Kakatkin tuli ja asiallisesti pussitettiin ja laitettiin tarkoituksen mukaiseen astiaan. Pissaa en imeyttänyt, kuten ei ne kännikkäät kapakasta hoippuvat ihmisetkään. Muistan jostain lukeneeni, että tutkimuksen mukaan naisten porttikongeihin virtsaaminen lähenee jo miesten vastaavaa. No, onhan noita tutkimuksia.

Masennus iski päälle ja totaalisesti. Ihan yht´äkkiä. Sattuuhan sitä. Siman pullotin vasta tänään, ei taida valmistua valpuriksi. Maistuu se siten paremmalta direktiivien ulkopuolella.

Tuosta ikkunamme alla tapahtuvasta käsittämättömästä pölytyksestä laitoin ISS:lle palautetta. Tuli vastaus, jossa kiiteltiin palautteesta ja luvattiin kertoa asia Jyväskylän päähän. Olisivat edes pahoitelleet tapahtunutta. Vaan eihän meillä täällä sellaista. Hulluina pitävät ja bisneksien estäjinä meitä huru-ukkoja (anarkisteja,kommunisteja,viherpipertäjiä vai mitä lie hippilöitä jotka vielä osaamme vaatia rahoillemme vastinetta. Risupartoja ja lintukuvaajia! Ettei vain liito-oravan puolustajiakin!! )

Vaan on asiat Helsingissä hyvässä mallissa. Salkkareita kun katson, niin hoitaa talonmies hyvin asiat. Ei ole sillä konekulkijaa, josta työehtosopimus kai kieltää astumasta ulos.

Asiat siis hoituu noin suunnilleen, niin kuin hallien kattorakenteittenkin kokoaminen.

Siitä kuitenkin jaksan isolti iloita, että kun meikäläinen tekee potaskaa, niin ei siitä joudu kärsimään kuin minä itse.

Tuo yllä oleva kuva on keittiön ikkunasta päivänä, jolloin paukekone vietiin pois.
Vaan vielä on tonttimaata...

Tuli vahingossa kaksi kuvaa, vaan olipa hauskaa, melkein nauroin. Samanlaista toistoahan tuo junttakkeerikin teki. Jotta hyvä Valpuria vaan, kaikille. Eläkää ihmisiksi.

4 Kommenttia

Anonymous Anonyymi sanoo:

Näytäpä sitä nauravaa naamaasi sitten minullekin, vaikkapa aamukahvipöydässä!
t. Kämppis

12:19 ap.  
Anonymous Anonyymi sanoo:

"... niin kuin hallien kattorakenteittenkin kokoaminen."

Hyvin kursittu yhteen. Kokonaiskatsaus. Hyvää Vappua.

9:13 ap.  
Blogger Kapa sanoo:

Kiitosta, kiitosta. Simakin näyttäisi vapuksi valmistuvan. Ja nyt tippaleipien ostoon. Viime vappuna yritin tehdä itse, vaan tänä valpurina en ;-)

11:11 ap.  
Anonymous Anonyymi sanoo:

Oletpa aika posi-ihminen, valitatkin niin, että naurattaa...

Hauskaa Vappua!
Ulla E. Lahti

3:56 ip.  

Lähetä kommentti

Pääsivulle