sunnuntaina, toukokuuta 21, 2006

Uskaltaisiko ulos?


Jokohan alkaa sisälläolo piisata? Pikkusateet ovat hieman helpottaneet oloa. Yläkaupungin yöhön en kuitenkaan uskaltautunut. Elli katseli ulos ja minä sisään.

Tänään meni päivä rattoisasti kutsaria tehdessä. Julisteeseen tuli jonkinmoinen tyngänpätkyle sorvattua. Ensi viikko menee arkkitehtuurin parissa ja sitten viikonloppuna Tallinnaan kuratoimaan. Siellä se kevät on jo sen verran pitkällä, ettei noista koivun siittiöistä tarvitse kantaa huolta pahemmin - tai hyvemmin, ihan miten vain.

Oli taidemuseolla myyntitapahtumakin festareiden kylkiäisinä. Väkeä kuulemma lappasi kuin Vilkkilässä entisaikaan kissoja. Vaan ostivatko? Ei ostaneet, ei, vaikka halvennuksella olisivat saaneet. Minäkin sinne töitäni kehystitytin. Hukkaan meni nekin rahat. Tai oikeammin, en saanut edes kerättyä senkään vertaa, että saisin kehystämön laskun maksettua.

Vaan hienoa on tämä valo. Nautitaan siitä.

2 Kommenttia

Anonymous Anonyymi sanoo:

Koirat ovat siitä hauskoja, että heillä ei ole lähes lainkaan olkapäitä, ainakaan sellaisia ulostörröttäviä ulokkeita kuin ihmisillä.

Yksi toinen lähes olkapäätön löytyy täältä: http://www.flickr.com/photos/marianstudio/113813514/in/set-72057594140321650/

10:08 ap.  
Blogger Kapa sanoo:

Hauskan näköinen hauveli.

5:47 ip.  

Lähetä kommentti

Pääsivulle