keskiviikkona, joulukuuta 20, 2006

Uutta Photaria lykkää


Nyt sitä mennään jo kympissä, eli CS3 on ladattu, tosin vain Beta-versio. Bridge ei suostu toimimaan koneellani, joten käyttelen sitten sitä entistä tuossa rinnalla.

ACR on uudistunut kivasti. Nyt saa meikäläisen NEFit mukavan valmiiksi jo tuolla rawipuolella. Mustavalkokäännös on mielenkiintoinen, splittaukset toimii vaivattomasti, terveisiä vaan sinne Rupurantaan.
Eipä tässä muuta, kuin tutustumaan ja opettelemaan, netistä löytyy jo joitakin tutorialeja. Ahkerat ovat olleet liikkeellä.

2 Kommenttia

Anonymous Anonyymi sanoo:

Kiitoksia splittineuvoista!

Koska uusin raw-konvertteri ei toimi fotarin CS-versiossa jouduin hankkimaan päivityksen CS2:n a 220,-
Asiaan kuuluu, että seuraavana päivänä julkistettiin CS3:n tuleminen, hehheh...

Ei toimi täälläkään Bridge niin, että saisi esikatselukuvat raweista. Sensijaan toisen koneen lelufotarissa se toimii moitteettomasti, sitä vaan en oikein voi käyttää, koska ne ei tallennu muuten kuin 8 bittisinä.
Nyt sitten tapellaan tuon typerän ylimääräisen päivityksen aktivoinnin kanssa, kuvakone kun ei ole verkossa. Kivaa, sanon#

6:08 ip.  
Anonymous Anonyymi sanoo:

Kivaahan tämä. Eilen asensin hölmöyksissäni tuon uutukaisen kotikoneelleni, sillä näytti Bridge toimivan, mutta oli liian suuri tämän kannettavan (ei raahattavan) näyttöön. Delasin sitten, kun ei ollut lisenssinumeroa kotona. Työkoneella sitten on prosessori jotenkin väärä, ei Bridge toimi, varoitteli siitä. Yritin nyt asennella, kun otin numerot mukaan, mutta kieltäytyi enää hyväksymästä, kun kerran jo oli ihminen hölmöyksissään yrittänyt ilman sitä lisenssiä.

Ihan vaan siksi lataisin , että ennen nukkumaanmenoa voisi hieman tutustua. No, ei sitten. Katsellaan siten alkukesästä, josko olisi rahaa tai tarvetta päivittää.

Kapa

6:33 ip.  

Lähetä kommentti

Pääsivulle