maanantaina, maaliskuuta 17, 2008

Viikon kuva 11


Pitkästä aikaa taas Kyrössä, "Murtuvaa maisemaa". Päivä oli antoisa, kuvasin puolisentoistasataa ruutua, tosin menomatkalla Jämsän seutuvilla pari mielenkiintoista maisemakohdetta. Eiköhän noista löydy kymmenkunta käypäistä jatkoon. En ole mikään moottorihurjastelija, joka tulee muistikortit pullottaen kotimatkalle, kuten tuntuvat niin monet nämä digiharrastajat tekevän. Arkkitehtuurikuvaustausta palkkikameralla opetti malttiin ja jonkunlaiseen ennakkojäsentelyyn, vaikka sydämellä kuvaaja olenkin enemmän kuin järjellä. Joka tapauksessa päivä ei ollut niitä kaikkein turhempia. Huomenna työkoneella sitten katsotaan, nyt kävin läppärillä pikaisesti kuvat läpi.

Yhden tuosta saaliistani laitan viikon kuvaksi. Huomenna sitten ihmettelen, miten tuli värit taas vituralleen, tätä läppärini näyttöä kun en ole osannut säätää lähellekään siedettävää, näyttää, mitä näyttää. Numeroilla taas pelasin.

On tuo kuva Hämeenkyrön lentoasemalta. Ennen noita sanottiin lentokentäksi. Lakossa tuntui henkilökunta olevan tai sitten lomautettu. Terminaali oli suljettu, kuten tuo ilmeisesti mukavuuslaitoksena toimiva pömpelikin. WC-kyltin kohdalla nimittäin ei ollut mitään, kyltin varressa tosin desinfiointiainepullo. Tai sitten se oli open-air-freestyle-toalet. Saattoi siis tuo pömpeli olla vaikka lennonjohtajan lämmittelykoppi, tornia ei hänelle oltu pystytetty.

kapa