sunnuntaina, tammikuuta 03, 2010

Sisäilma ahdistaa


Flunssa tai joku sellainen kuumepö pitää ihmisen sisällä. Ei yhtään kivaa. Pussikeittoa yrittänyt hieman litkiä, mikään ei maistu. Kuvaamaanhan tänne tultiin, eikä nukkumaan ja huokailemaan.

Edes GirlFriendiäni en ole päässyt ulkoiluttamaan. GirlFriend on Panasonicin GF1, punainen ja mainiolla, laadukkaalla 1,7/20 mm optiikalla. Tuohan vastaa kinokoossa 40 millistä. Erillisen etsimen sitten hommasin, kun ei tuo kädet suorana kuvaaminen sovi herrasmiehelle. Tuossa esimerkkinä muutama jouluaattona kuvattu. Väänsin Photarissa mustavalkoiseksi, kun ei värillä oikein toiminut.

Äsken aamupäivällä vällyjen alla näin unta, että päässäni oli iso aristava kuhmu. Mietin, että mistä lie tullut, kaatunut kai humalapäissäni. En edes muistanut,missä olin ollut. Piti herätessä oikein koittaa, että vieläkö aristaa. Ei siellä mitään kuhmua edes ollut.

kapa

P.S.
Eipäs laittanut kuvia. Yritetään uudelleen.

2 Kommenttia

Blogger Mikko J. Kalavainen sanoo:

PUNAINEN? Punainen GF-1... Aika härskiksi on mies alkanut kuitenkin. Miltä tuntuu? Itsellä polttelee Panasonicci aika kovasti, onneksi ei ole rahaa sen vertaa että tarvitsisisi tosissaan kuvitella ostavansa.

Vertautuuko Leicaan mitenkään? Siis mukana kuljettelu-kuvailu-tuntumaltaan?

8:12 ip.  
Anonymous Anonyymi sanoo:

Eikös tytöillä ole punainen mekko?
Leicalla en ole kuvannut koskaan, joten siihen en vastaa. Repäisin kaulahihnan hittoon ja kiinnitin pohjaan sopivan vinoon Leitzin pienen kuulan. Mukava kahva ja hyvä kantaa vasemmassa kädessä. Sormikin menee kiristysruuvin lomaan ja varmistaa, ettei lipsahda kädestä, kun jännityksestä hikoilee.

inulle tuo etsin on pakollinen, vaikka ei mikään loistava: pieni kuva ja pikselit vilkkuu. Sillä voi kuitenkin rajata ja hätäpäissä tarkentaakin käsivaralta. Ja kaikki tieto saadaan näkyviin,samat kuin takatelkkariinkiin.

kapa

10:29 ip.  

Lähetä kommentti

Pääsivulle