tiistaina, lokakuuta 12, 2010

Alku on hankalaa


Minulla on aina ollut hankalaa aloittaa uusi projekti. Nyt on mennyt viikko huuhaillessa ja mietiessä, kun kaikki on kuitenkin erilaista mitä mielikuvitus tuotti ennen matkaa. Tänään kuitenkin pääsin alkuun. Joitakin luonnoksia olin jo kuvannut ja katsellut paikkoja "sillä silmällä". Keli oli syksyisen kuulas ja aamun jälkeen pilvetön. Siis mahdoton valo valokuvaajalle, mutta mitä mainioin keli patikoitsijalle. Neljän maissa kuitenkin valo, tai oikeammin valottomuus, lankesi ensimmäiseen kohteeseeni sopivasti ja sain kuvat otettua. Viinikauppa tietysti ja kaupan omistaja.
Iso kynnys ujon valokuvaajan lähestyä tuntemattomia, ja vielä tankeroenglannilla. Vaan näillä eväillä mennään.

Tuossa matkakuva Englannin vanhimmasta karkkikaupasta. Rakennus 1600-luvulta ja kauppa perustettu 1800-luvulla. Jollekin piti muistaakseni tuoda tuolta tuliaisia. Muistaisipa vaan, kenelle.

2 Kommenttia

Blogger Päivi sanoo:

Olin jo paniikissa, kun en täällä melkein viikkoon saanut jonkun blogger-ohjelman probleeman takia viskattua kommenttia... Vaikka meinasin sitten loppupuolesta matkaa alkaa kiusata kommenteillani ihan jatkuvalla syötöllä, ettei tuliaiset vain unohdu! :D

Kylläpä on komea ja ennenkaikkea sisältörikas kuva!

9:37 ap.  
Blogger Kapa sanoo:

Ai niin, nythän minä muistinkin ;-) Sellainen pieni pussukka vain. Ei kädet kestä isompaa, eikä lentokentän vaaka varsinkaan.

10:45 ip.  

Lähetä kommentti

Pääsivulle