sunnuntaina, lokakuuta 10, 2010

Sunnuntaikävelyä


Sellainen leppoisa sunnuntai. Pientä kävelyä edestakaisin, välillä teehuoneessa teellä ja pikkupurtavalla. Laitan tuosta kuvan näytille, ettette luule, että vain yleisessä talossa istutaan. Pubissa sitten yksi bitteri ja käpillä illallinen. Meni päivä kutakuinkin kohtuullisesti. Pubissa vanha rouva loihe kyselemään kuvistani, kun tiirailin niitä takatelkkarista. Nimitteli meikäläistä "nuoreksi herraksi", mikä tietysti toi päivään sopivaa ilonpilkahdusta. Täällä saa tottua siihen, että vieraatkin alkavat jutella ja polulla vastaantulevaa aina tervehditään. Lippalakkinaamiointi on myös tuottanut tulosta, sillä tänään jopa kaksi turistia tuli kyselemään paikallisia asioita. Ilmoitin kohteliaasti en tietäväni.

Nyt vatsa on täynnä ja miniläppärilläni säätelen kuvia jonkunlaiseen kuntoon. Sellaisia enemmänkin turistiräpsyjä, joilla ei ole projektini kanssa mitään tekemistä. Katsotaan sitten, kun ovat esityskunnossa ne sitä varten kuvatut.

Sigulin 70-200 millinen nokalla taivalsin ja alussa meinasi mennä hermot ja D700:n lentää jorpakkoon, kun ei valotus osunut kohdalleen. Kummallista poukkoilua sinne sun tänne. Vaan löytyihän siihenkin syy, oli joku laittanut valotuksen haarukoinnin päälle. Sattuuhan sitä.