maanantaina, heinäkuuta 26, 2010

Lämpö sekoittaa ihmisenSekoittaa tämä kuumuis ihmisen. Kuin tropiikiissa olisi. Facebookiin yrityin mennä aktivoimaan tulleita kavereita, vaan en tiedä, onnistuinko yhdessäkään.
Kursoirin siirteleitsin erinäisiin paikkoihin ja klikkailin. Mistään en ymmärtänyt mitään. Tuonne sisäistyin kun piti kuulemman yksi juttu etsiä ja siellähän oleskeleitsen. Kavereita pukkaa hitaanlaisesti, mutta kuitenkin. Kohteliasta olisi kai kaikken hyväksyitseä. Vaan kun on osaaminen nollilla. Olen kaikkien teidän kaveri, vaikka ette hyväksymistäni ole saaneetkaan. Tyhmäläinen kun olen korvien välistä, vaan valokuvataiteilijana mainio. Sen tulette taas näkemään Galleria Harmoniassa ensi kuussa. Laitan yhden kuvan houkutuikseksinne.

Vielä olisi muuten tilaa avajaisristeylylle. Vain 30 euroa. Ja mahdollisuus 100 euron bonukseen. Avajaiset ja paluumatkakin vettä pitkin. NYT ON KIIRE ILMOITTAUTUMISEEN! Mikä mainio tilaisuus rallien väsyttämän kehon ja mielen rentoutukseen. Seurakin on jos ei hyvää, niin ainakin miellyttävää.

kapa

P.S.

Jäi mainitsematta, että tuo bonusviittaus tarkoitti sitä, että reissun valokuvakilpailun voittaja saa sadan euron palkinnon. Ihan oikeasti. Jää siis
risteilyn ja avajaisilon lisäksi 70 euroa käteen. Mikä mahdollisuus! Kuvankin saa esille näyttelyyn (jos haluaa) eikä ryöstetä oikeuksia. Pois se meistä.