perjantaina, heinäkuuta 08, 2005

Avattu on. Terve menoa!


Tulihan tuo Reaktiiva avattua. Oli jatkoilla Grafiikan pajan pihalla hauskaa alkukankeuden jälkeen. Aikansahan se meillä ottaa, ennen kuin uskalletaan olla itseämme. Muutamia tuttuja tuli tavattua ja kuulumisia heiteltyä. Kiva oli myös tavata vanha rouva ja saada halaukset. Saatoin myös hänet yön saapuessa ja ihmisille väsymyksen iskiessä kaikkien käpälään ikään kuin sivullisena pajan pihalla odottavaan autoon. Voimauttavan halauksen sain ja hyvän mielen. On siinä Heiskasen Outissa sellaista karismaa jota voisi muillekin jakaa. (käykääpä Tampereella lataamassa voimaa Sara Hildenin museossa, jos Särkänniemen härveleitten ohi pääsette)

Hienosti oli emännän työt alakerran tilaan astuessa heti näytillä. Ei tarvitse häpeillä hän, ei. Vaan kesä se sen kun jatkuu ja ulkomaan elävä on viety mökille. Sunnuntaina tavataan, jos ei muutoksia tule.

Panenpa muuten emännän kuvan tuohon tyrkylle, jos vaikka niitä ihania miehiä ilmaantuisi enemmänkin. Nyt kävi sen verran huono säkä, että oli varattu tuo könsikäs. Lisää voitte lukea tuolta naapuriblokin puolelta.

Kesä on ja se jatkukoon!

2 Kommenttia

Anonymous Anonyymi sanoo:

Oliko tämä näytös siis Outi Heiskasen töitä? Rakastuin hänen työhön nähdettyä niitä Retrettissä kesällä v.2000 Suomi matkalla! Olisi mukava nähdä kuvia nykyisestä työstä, on niin vähän näkyvissä netissä ja olisi mukava kirjoittaa hänestä blogiini. Oletko nähnyt hänen näytöstä Tampereessa?

10:15 ip.  
Blogger Kapa sanoo:

Tampereella käytiin A-K:n kanssa katsomassa Outi Heiskasen näyttely.Graphica Creativaa en ole vielä nähnyt kokonaan, on neljässä eri paikassa täällä Jyväskylässä. Oli sen verran hulinaa avajaisissa ettei paljoa töitä ehtinyt näkemään.

12:44 ip.  

Lähetä kommentti

Pääsivulle