perjantaina, heinäkuuta 15, 2005

Kolinoita autossa


Hyvä Radio Jyväskylä.

Aamulla varhain lähdin pienelle kuvausreissulle tähän lähiympäristöön ja laitoin autoni radion tapani mukaan päälle. Kanavanne soi kuten tavallisesti mallikkaasti, sillä soittamanne musiikki on useimmiten mitä mainiointa autolla-ajomusaa. Joskus tosin ne soittolistanne alkavat kyllästyttää, mutta kun en teidän kälätystänne niitten musiikkikappaleiden välillä joka päivä jaksa kuunnella, niin meneehän tuo.Tänään siis oli kanavanne päällä ja alkoi uutisten luku, jolloin autostani alkoi kuulua outoa kolinaa, ilmeisesti moottorista, ajattelin. Heti pysäytin tien laitaan ja menin ulos kuulostelemaan konepellin alle, vaan ei hätiä mitään. Siitä jatkamaan ja taas kuului sama kolina. Sitä tutkimaan ja selvisihän se, sieltähän se radiosta tuli, ikäänkuin uutisten luvun taustaäänenä.
Outoa vaimeaa kolinaa.

Uskaltaisin siis nöyrimmästi pyytää, ettette enää laittaisi niitä epämääräisiä taustakolinoita noitten puheitten päälle. Ihan vain liikenneturvallisuudenkin kannalta.

Kiittäen
Kapa

No olihan tuo hyvä, ettei pahemmin käynyt. Muutaman kuvan sain otettua matkaan. Muuttui ilma liian tasaiseksi valoltaan. Sellaista se on, ensin on liian kovaa tuo valo ja sitten liian tasaista. Vaan kun ei sitä voi tilata etukäteen, vaikka kuinka yrittäisi.

Saksalainen sitten lähti ja arki on ennallaan. Töitä pitäisi vaihteeksi tehdä. Eiköhän tämä tästä.


Kokeilinpa minäkin, vaikka en yleensä näistä jaksa kiinnostua.

Your Inner European is Irish!

Sprited and boisterous!

You drink everyone under the table.