keskiviikkona, elokuuta 24, 2005

Näyttelyn alla kiireet lisääntyy


Huh, mikä häsäkkäpäivä. Niin, kyllä se kuulemma kieli-ihmisten mukaan on häsäkkä, eikä hässäkkä. Hässäkkä on taasen semmoinen naistenvärkki, josta sanotaan, että on hämähäkki väärinpäin.

No kaikkihan me kuitenkin sanotaan, että olipas hässäkkä ja sillä sipuli. Eli siis kiirettä pitää. Aamusella tuli naapurifirmasta kaveri kuvattavaksi. Siinä sitä räpsittiin ja sitten sorvin ääreen vääntelemään: finni pois, valkuaiset vaaleammiksi, samaten kampaat pestiin ja hieman valkaistiin. On nyt pojalla viehko ameriikanhymy.

A-K:lle vielä mankelista viimeiset näyttelyvedokset, tarvikkeita Prismasta. Huomenna laseja tilaamaan ja kehyksiin koukut ja langat.Lehdistötiedote valmistui, samaten pressikuvat. Raision puusepille pari kuvaa ja poltto CD:lle. Huomenna postiin laskun kanssa :). Sammon yhteislukion kuvat sain onneksi jo eilen valmiiksi, joten ne voi nyt unohtaa. Ainakin yksi vedos pitäisi vielä tehdä näyttelyyn. Muutenhan se on valmis kansalle katsottavaksi, kunhan nyt sen vielä saisi sinne Harmonian seinille pystyyn. A-K:han lähtee sopivasti ripustusurakan alta Saksanmaalle Tervemenoa vaan, kyllä se aina kotiolot voittaa.

Saas nähdä, tuleeko kukaan tiistaina talkoisiin, yksin en oikein pärjää. Vihjeenä vain joutilaille. Ja nyt A:lla alkavaan valintamyymälään, olen viinipulloni ansainnut. Toivottavasti illalla tulee jokin pään tyhjentävä elokuva.

P.S
Joko en osaa tätä värkkiä käyttää tai sitten tämä systeemi tekee minusta riippumatta nuo kuvat kumman suttuisiksi. Kallistuisin jälkimmäiseen arvioon.

2 Kommenttia

Anonymous Anonyymi sanoo:

Hei!
Vaihturitalkoisiin ryhtyisin eli tarttiisin yhen skännäuksen , niin voisin auttaa ripustuksessa tiistaina tällaanen ehotus? Täältä Margariinitehtaalta!
Miten ois !

terv.mrja

1:39 ip.  
Blogger Kapa sanoo:

Jo vain käy. Kiitoksia.

1:48 ip.  

Lähetä kommentti

Pääsivulle