perjantaina, lokakuuta 07, 2005

Ilmoitus: Siirrytty jarrullisten kastiin.Voi meitä onnettomia, mitä ollaankaan tehty! Vaan ei ole ”Rantojen miehen” syytä untansa menettää (katso edellisen päivän kommentti). Kyllä me pärjätään. Muutetaan sitten, jos ahistaa. Isot sienet kasvaa kohisten ympärille, vaan isot myös jää raot rakennusten väliin, että kai sitä kuudennesta/ylimmästä kerroksesta vielä jotakin näkyy. Enemmän ainakin, kuin edellisestä. Ja on nyt kolme huonettakin keittiön lisäksi. Edellisessä ei ollut kuin yksi, eikä ovea ollut kuin ulos ja vessaan. Yritä siinä sitten mennä karkuun murjottamaan maailman ja emännän eiku elämän pahuutta. Lumitöitäkään ei tarvitse tehdä eikä ainaista remonttia persaukisena. Jotta eiköhän tässä kuitenkin pärjätä.

Autoon saivat sitten jarrut taaksekin. Olivat jotkut tapit vaihtaneet asennuksessa puolta ja siitä tuo vika. Kuuluisihan kai tuommoisen remontin päälle jonkunlainen koeajokin tehdä, vaan kiirettä kun on niin ”unohdetaan” se, pääasia, että laskutus pelaa. Taisi olla viimeinen kerta, kun täkäläisessä Pösön merkkikorjaamossa asioin. Nyt jouduin viikon verran odottelemaan tuon vahingon korjaamista. Siinä eilen ennen korjauksen valmistumista olikin aikaa käyskennellä metsässä ja sitten ihailla pihamaalla ja hallitiloissa uudenkiiltäviä menopelejä. Vaan eipä ole niitten rattiin meikäläisellä asiaa, katsotaan sitten neljän vuoden kuluttua, kun nykyinen koppero on maksettu. Ovat ne silloin jo sen verran vanhoja, että voisi vaihto kiinnostaa. Ja uusi velka.

Sitä muuten tulee puolijarrullisella vehkeellä helposti tuollaista jälkeä kuin tuossa punaisessa kuvassa, toivotaan kuitenkin, että jarrut on kaikilla kunnossa ja pysytään tuolla sinisellä linjalla.

Loppuu tuo Valokuvataiteilijoiden liiton myyntitilaisuuskin Kaapelilla. Vaan vielä ehtii ostoksille. Beckeriin vien joitakin uusia, voi sieltäkin ostaa – ja lainata pientä maksua vastaan. Kiitos kaunis näin etukäteen.

Hyvää viikonlopun alkua kaikille ja eläkää ihmisiksi. Minäkin yritän.