torstaina, lokakuuta 06, 2005

Korkealta näkee kauas


Kyllä on ihmisen hyvä olla, kun näkee maisemia. Meillä on ikkunat kolmeen suuntaan eikä vielä ole silmä väsynyt katselemaan. Alhaalla hiekkalaatikollakin leikki alkaa aamuseitsemältä. On niillä värikkäät autot ja nosturit. Ja kypärät. Kypärää ei meillä ollut omalla hiekkalaatikollamme - silloin joskus - mätspoksit riittivät.

Potsdamin näyttely on sitten poikinut jatkoa. Pitäisi kai viedä synnyinsijoilleen näytille. Klaus tuo sitten vastaavan Jyväskylä-pläjäyksensä tänne. Kunhan nyt saan asiasta virallisempaa tietoa, niin sitten on aloitettava muutostyöt. Jospa saisin tehtyä tuonkin homman alkuperäisen suunnitelman mukaisesti ja kunnolla. Täällähän se tyssäsi ala-arvoiseen näyttelypaikkaan.

Sanokaa minun sanoneen, Jyväskylä tulee vetäytymään kulttuuripääkaupunkihankkeesta. Irvokastahan sitä olisi kilpaan lähteä näillä olemattomilla resursseilla.

Ja sitten auto uudestaan huoltoon. Jospa ne saisivat laitettua sinne taakse jarrut, jotka viikko sitten onnistuivat poistamaan.

1 Kommenttia

Anonymous Anonyymi sanoo:

Oo-tteko onnettomat vaihtaneet kerrostaloon? Jos teillä on tuollainen ikkunanäkymä, ottakaa ihmeessä pari pokkarikuvaa päivittäin, sitten joskus kun ne yhdistää elokuvaksi, näkee kun vastapäinen talo kasvaa kuin sieni maasta. Ja silloin on taas aika muuttaa.....

10:22 ip.  

Lähetä kommentti

Pääsivulle