torstaina, lokakuuta 13, 2005

Pisarointia havaittavissa


Persiilleen meni meidän talouden elvytyskampanja. Kilpaileva yritys sai eläkeläislahjat tehdäkseen. Kun ei ole tuonne sisälle rakennettu kaikille sopivaa turvallisen tuntuista kuvamaailmaa, niin näinhän siinä sitten käy. Pakolla ei synny vierasta tavaraa. Rehellinen oli kilpailu, että turha siitä enempää itkeä. Persiilleen meni myös alustavasti keskusteltu kuvauskeikka samaiseen laitokseen. Vaan tämmöistähän tämä aina, joskus vaan harmittaa.

Putputti tuo R:n auton pytty sen verran kummallisesti, että piti viedä tohtorille. Sieltä sitten jalkamiestä korjaamolta hakemaan. Oli paikka kuin Kaurismäen elokuvasta, aamusumun keskellä oleva kummitusmaisema. Pitää mennä joku aamu katsomaan, josko saisi pari kuvaa aikaseksi. Nyt odotellessa katselin autonromujen pinnalla helmeileviä kastepisaroita. Hauskoja.

Eilinen päivä meni putkea tuijotellessa ja maailmalla surfatessa (Putkinäkö kehittyy).Taiteilijakontakteja etsiskelin. Lumo on taas vuonna 2007 ja kuratointityöt aloitettu. Illalla pystytin kotistudion ja dokumentoin
A-K:n perintökristallit. Eihän niitä paljoa ollut, mutta onhan nyt kuvat niistäkin. Eihän sitä koskaan tiedä, vaikka naapurin nosturi kaatuisi päälle. Saisihan ainakin vakuutuksesta rahat pois.

Vaan nyt loppu tämä ruikutus. Sibbe-vainaakin tykkäsi istustua pankkimiesten kanssa, kun eivät aina puhuneet rahasta. Missähän kuppilassa ne tapaavat istuskella?