tiistaina, tammikuuta 03, 2006

Jatkuu ...Laiskottelun merkeissä on uusi vuosi alkanut. Vaan hyvää silti kaikille toivottelen. Vuoden projektihan tämän piti olla, mutta tuntuu moni löytäneen nämä horinani ja kuvani, joten eiköhän tässä vielä ole jatkettava. En tästä pahemmin rasitu.

A:n sukua piipahti yökylässä asti ja ihan oli veljenpoika Losista asti tullut ensimmäistä kertaa lunta ihmettelemään. Hienot oltiin säät tilattu ja maisemat.

Toisenlaiset maisemat avautuivat meille koiran ulkoiluttajille paukeyön jälkeen. Olisiko ollut iso vaiva kerätä ne rakentinjätteet vaikka roskiksen juurelle? Tuohon laitan pari kuvan tapaista, pieniä kun ovat, niin ei varmaan asia kovin hyvin välity. Toivottavasti kuitenkin jotain. Mukava on pentukoiran suusta väännellä irti erilaisia ruudin savuttamia putkenpätkiä, mitä lie kemikaaleja niissäkin vielä on tarjolla pureksijoille. Ei kai ne värit pelkästä ruudista synny?

Tuohon laitoin pari räpsyä aamulenkiltä. Toinen voisi olla vaikka arvoitus, tuo minimalistisempi. Arvatkaapa, mikä näistä viidestä jätöksestä ei ole enää ensi keväänä lumien sulattua näkyvissä. Ja arvatkaapa mikä näistä viidestä jätöksestä kirvoittaa kärkevimmät yleisönosastokirjoitukset.

Paskathan me olemme jo oppineet kaikki keräämään taajama-alueella pussiin. Vai?

P.S

Kotona kirjoittelin tämän. Kuukausi sitten tilasimme/maksoimme nettiyhteyden eikä mitään tapahtunut. Tänään sitten soitin ja kummastelin kun ei homma hoidu. Siellä nörttiteini kyseli, että onko johto kytketty. Siihen minä, että kyllä on, seinästä on koneeseen laitettu. Vaan ei ollut kukaan kertonut, että pitää mennä sähköpäätaululle ja sieltä avata peltiovi ja kytkeä tulorei`ästä vielä piuha huonereikään. Siis kauppaan ostamaan piuha ja kytkennät kohdalleen. Ja nyt toimii. Olisihan sen voinut kertoa meille asukkaille siinä kodinkansiossa, missä muutkin ohjeet ovat. Vaan on tämä tietoyhteiskunta sen verran ihmeellistä, ettei enää tälläinen kalkkis tahdo pärjätä, ei osannut heti sinne peltioven taakse kurkata.

Muutenkin olemme me pers´aukiset taiteilijat tuhlanneet. A-K:n piti saada uusi kännykkä ja YLEn teemalta tulee sen verran kiinnostavaa tavaraa, että piti vielä digiboksi hommata. Vaan joululahjoja kun emme ostaneet, emmekä muutenkaan mässäilleet, niin alennusmyynnistä oli hyvä nuo tarpeet käydä hakemassa.

1 Kommenttia

Anonymous Anonyymi sanoo:

Hyvä niin, odotellaan uusia merkintöjä

9:39 ap.  

Lähetä kommentti

Pääsivulle