tiistaina, helmikuuta 07, 2006

Henkilökuvauksen opettelua


On tuo seinäkuvaus nyt jäänyt hieman taka-alalle. Se viimeinen silaus puuttuu mestarin tittelistä. Antaa nyt hetken hautua, katsotaan sitten, miten äijälle käy. Siinä odotellessa ajattelin opiskella ihmisten kuvaamista. Sellaiset miljöömuotokuvat kiinnostavat. Tänään sitten aloitin ja tuossa ylhäällä on tulos. Ei mitenkään huono näin vasta-alkajalta.

Alkaa Hourula olla jo liiankin fiini. Kaksi päivää on asennettu sälekaihtimia , ja hienolta näyttää. Nyt voidaan panna verhot kiinni, eikä paista päivänvalo sisälle. Sitten voidaankin sytyttää päivänvaloputket ja taas ollaan kuin päivällä ikään. Kätevää. Studiokuviakin voidaan valaista ihan päiväsaikaan, ei tarvitse iltapimeää odotella tai jätesäkkejä teippailla ikkunoihin. Erittäin kätevää.

Ikkunat vaan vetävät kotona huuruun. Makuuhuoneesta ei edes ulos näe. Keittiön katosta löytyi kaksi halkeamaa. Ylimmässä kerroksessa asustamme. Pelottaa vaan jos taivas putoaa aamuteellä niskaan. Puoli vuotta sitten muutimme uuteen taloon. Että se siitä suomalaisesta rakentamisen nykytasosta.

1 Kommenttia

Anonymous Anonyymi sanoo:

Hyvin näyttää henkilökuvaus sujuvan. Ettei vaan ole siinä Rakentaja Rane Lujatalolta, vaimonsa Välittäjä Veeransa (LKV) kanssa. Tutustuvat tuleviin hengaus ympäristöihinsä kun odotettavissa oleva asuntokupla puhkeaa.

1:02 ap.  

Lähetä kommentti

Pääsivulle