torstaina, huhtikuuta 13, 2006

Kevättä ilmassa


Pitkästä aikaa ilahduttava aamu noin ilman puolesta. Heräsin verhon takaa pilkottavaan valoon ja hämmästykseni huomasin, ettei tule edes räntää. Aamupala jäi ja aamun lehdet nauttimatta, kun ryntäsin matkakeskusta kuvaamaan. Hieman tuo taivas oli vaimea tarkoitukseeni, mutta täytyi tyytyä, mitä taivas antoi.

Kevät se liikauttelee noita päättäjienkin aivoituksia. Kaupunginhallitus kumosi(äänin 9-4) tietokoneromuvaraston vuokratuen (32 000 euroa vuodessa), mistä heille lämmin kiitos. Samaten onnittelut Päivimarjutille nimityksen johdosta. Saatiin kaupungille museotoimenjohtaja tai jotain sinne päin, en tuosta virkanimikkeestä nyt ole täysin varma. Pääasia kuitenkin, että tuokin asia järjestyi parhain päin.

Ostin ensimmäisen DVD-elokuvan: Fahrenheit 9/11. Illalla nukkumaan mennessä sitä oli kiva katsella sängyssä läppärin ruudusta kuulokkeet korvilla. Pari negatiivista seikkaa olin kyllä huomaavinani. Kuulokkeet painoivat korvia epämukavasti, sillä koira oli syönyt pehmikkeet (tilasin uudet). Toinen ehkä vaarallisempi seikka oli läppärin julmettu kuumeneminen. En nimittäisi tuota vehjettä sylimikroksi tämän kuumenemisilmiön takia, voi nimittäin käydä kuten eräälle ruotsalasaiselle, joka surfaili kai netissä liian innokkaana vehje sylissä. Munathan siltä kärventyi ja sairaalareissu.

1 Kommenttia

Anonymous Anonyymi sanoo:

Joillekin koirille kelpaa kaikki! Siskon koira nakertaa seiniä, jos muuta ei löydy! Hyvää Pääsiäistä.

5:29 ip.  

Lähetä kommentti

Pääsivulle