torstaina, huhtikuuta 12, 2007

Uusiin haasteisiin


Palailin tuossa viime syksynä aloitettuun projektiini, joka nyt näytti kehityskelpoiselta. Kymmenen kuvaa olen saanut materiaalista tehtyä ja printattuakin A3+ kokoon. Originaalit ovat tosin 90 cm pitkiä, jos vaikka joskus rullapaperille?

Muuten on ollut enemmänkin hiljaiseloa, tosin tänään kovin kiireinen päivä. Parille taiteilijalle kuvasin ja niitä sitten loppupäivän vääntelin.

Toinen niistä tuli CD:nsä kanssa, kun ei auennut omalla koneellansa, vaikka kuinka hyvän läpyskän olin omasta mielestäni polttanut. Selvisihän se juttu, oli laittanut hyväkäs levyn ylösalaisin koneeseensa, kun se kauniimpi puoli oli hänen mielestään kuulunut päälleepäin. Sattuuhan sitä.

Hourupäissäni menin ostamaan sellaisen vanhemman puoleisen "pokkarin". Isohan se on, että taskussa pitäisi olla tilavuutta. Käytetty, eikä tullut manuaalia mukana. Sen verran on moninappista noitten kanssa nykyisin touhaminen, että hyvä on ohjekirja lukaista. Semmoinen tuossa muutaman metrin päässä olisi ollut, mutta lainaksi en saanut. Pelkäsi kai pahastikin kuluvan. Toinenkin takaa-ajatus oli tuolla ostoksella, kun pitäisi kiireellä yhteen näyttelyprojektiin saada stereokuvia. Ajattelin, että olisin voinut kameraa lainata omani rinnalle, mutta enpä edes arvaa kysellä. Onneksi löytyi naapurista samanlainen ja vielä käyttöohjeen kera. Nyt vain vehje sieltä lainaksi ja kamerat rinnakkain, niin eiköhän niitä kuvapareja synny.

On muuten nuo vanhat pokkarit sen verran eteviä pelejä, että löytyy käännettävä etsin takaa ja mikä tärkeintä, niin optinen etsin, sen ovat valmistajat tiputtaneet noista uusista vehkeistänsä unholan suohon. Ei tarvitse ihmisen kädet suorina sojotella, noilla vanhoilla meinaan.

4 Kommenttia

Blogger Mikko J. Kalavainen sanoo:

Mie jo säikähin että se on tullut järkiinsä ja filmiin palannut, mutta ei sittenkään, digipokkaristahan siinä höyryttiin.
Reteokuvia sitten vaan esille vähän tännekin, ne on aina hauskoja juttuja.

12:07 ip.  
Blogger Kapa sanoo:

Vaan kun olen perskules päivätolkulla yrittänyt käännellä silmämunia kohdalleen, jotta sen ilmiön näkisin.

Ei tule mitään. Apuvälinettä kaipaan, ei käänny meikäläisen silmämunat, ei sitten millään. Pitäisi olla kuulemma helppoa, kun sen kerran oppii. Ihan kuin polkupyörällä ajo.

K

9:41 ip.  
Anonymous Anonyymi sanoo:

tervetuloa vaan rullapaperia kuluttamaan...
olen mökkileskenä viikonlopun ja alkuviikon.


sami

6:38 ip.  
Anonymous Anonyymi sanoo:

Kiitosta vaan. Sitten joskus myöhemmin, jos sopii. Kulutan nyt ensin tuota rullapaperia vain omassa pikku eriössäni hädän sattuessa.

K.

12:18 ap.  

Lähetä kommentti

Pääsivulle