keskiviikkona, elokuuta 22, 2007

Synttärit


Oli meillä synttärit. Elli täytti kaksi vuotta. Lahjaksi saatu puruluu katosi sisuksiin alta aikayksikön. Kun tuli synttärikuvan aika, niin neiti katsoi parhaammaksi käydä nukkumaan, joten tuossa sitten se virallinen kuva. Silmät kiinni ja vatsa täynnä. Että silleen.

Printattu on taas työvedoksia tulevaa näyttelyä varten, sata on nyt plakkarissa. Lisää on kuvattava ja sitten voi pikkuhiljaa hahmotella kokonaisuutta. Varmaan jo kuvatuista vielä pari-kolmekymmentä vedostelen, jos vain musteet antavat myöten. Ei ole kotomaahan vieläkään saatu R2400:een sopivia musteita. Kohta huutaa taas kone tyhjyyttä. Prahassa oli kuulemma kaupan hyllyt niitä pullollaan, vaan kalliiksi se tulee sinnekin lähteä ostoksille. Pakko kai ruveta ulkomaan nettikauppoja katsastamaan, jos ei maahantuojakaan täällä myy kuin eioota.

Kiitos kommenteista, joita tuli edelliseen vuodatukseeni roppakaupalla. Rahastahan siinä loppujen lopuksi on kyse, sitä kun ei tässä kaupungissa runsain käsin kulttuuripuolelle anneta. Vaan kyllä myös välinpitämättömyydestä tai sitten ei vain yksinkertaisesti ymmärretä, että taiteilijakin työ ansaitsee arvonsa mukaisen esillepanon. Ja jos ei resursseja ole, niin sitten pitää olla ilman. Nyt tuo syö jo taidemuseotyön uskottavuutta.

3 Kommenttia

Blogger Heli sanoo:

Hitsit, tästä kuvasta minä tykkään. Värejä (vaikken ite niin värien päälle olekaan omassa kuvaamisessani) ja ihana sommittelu! Anteeksi näin yksinkertainen kommentti, mutta... Pakko vaan sanoa :)

9:37 ip.  
Blogger Kapa sanoo:

Vaikken noista väreistä aina niin kovasti perusta, niin tähän niitä väänsin, jotenkin tuntuivat sopivan noin synttärinkin kunniaksi ;)

Kapa

12:23 ip.  
Blogger carborundi sanoo:

Niin, pakko tässä vielä hehkuttaa, että emäntähän ne värit on tuohon sohvalle sommitellut. Elli sitten kruunaa kaiken. Kivasti on kuvaan korostettu kaikki.

A-K.

9:39 ap.  

Lähetä kommentti

Pääsivulle