torstaina, kesäkuuta 26, 2008

Ruotsalaisille kiitos


Ei ole ihmeitten aika ohi. Kovasti kehuttu 17-55 millin Nikkorini on saapunut kotiin ja vieläpä tuntuu pelittävänkin. Maailmalla kovasti kehuttu mötikkäni osoittautui maanantaikappaleeksi. Tosin on kantautunut maailmalta tietoja, että osassa on ollut vakavia tarkennusongelmia laajakulmapäässä. Netti on armoton. Yksi tuosta osasta sitten hiiviskeli meikäläisen haltuun. Kaksi kertaa lähetin Jassille (maahantuojan valtuuttamaan ainoaan korjaamoon kotosuomessa) ja viikossa tulivat takaisin säädettynä kummallakin kerralla. Ei vika korjaantunut, toisella kerralla paheni. Kolmannella kerralla laittoivat kädet pystyyn ja lähettivät Ruotsiin. Kuukauden katselivat sitä hyllyssä ja parin huomauttelun jälkeen sain sen takaisin, ja nyt näyttäisi olevan kunnossa. Kiitos ruotsalaiset, kiitos.

Tuossa yksi testikuva Pajan punaisista menijöistä. Kyseisellä entisellä sutulla kuvattuna.

kapa

1 Kommenttia

Blogger Mikko J. Kalavainen sanoo:

Tää allekirjoittaneen 17-55nen osoittaa melko omalaatuisia ominaisuuksia, siinä on siellä 45mm kohdalla lähelletarkenneltaessa semmonen pieni polttovälialue joka on reunoilta aivan tajuttoman pehmeä.
Semmonen pieni anti-sweetspot. Tauluja reproillessa haittasi ihan hirmusti. Sitten kun nosti jalustaa vähän ja zoomas muutaman millin suuntaan tai toiseen ni korjaantui.

Muuten kyllä mallikkaasti toiminut kapistus. Mutta auta armias että tuo 14-24 F:2.8 ON skarppi verrattuna tuohon...

8:23 ip.  

Lähetä kommentti

Pääsivulle