torstaina, heinäkuuta 10, 2008

Carborundi 3


Kolme taiteilijaa, performanssi. Aino-Kaarina Pajarin kolmas performanssiteos sai tänään alkunsa Jyväskylän keskustassa Anja Maurasen saksofonin säestyksellä. Kolmas suurikokoinen grafiikan vedos tanssija Noora Nenosen avustuksella sai alkunsa. Aino-K:han on graafikko, joka ei kokoa pelkää. Sattuneesta syystä olen tuon ryhmän luottokuvaaja ja siellä piti huhkia joukon jatkona. Nyt on pellit kuivumassa ja odottelevat myöhempää siirtymistä värin kanssa paperille.

Räikkösethän siinä tapahtui, ei tosin kukaan töninyt, mutta Noora polkaisi kunnon gessopläjäyksen housuilleni. Täytyy myöntää, että olin ylittänyt turva-alueen. En nosta tuosta sen suurempaa juttua, asia sovittiin tapahtuman jälkeen ;)

Jyväskylän Kesä on menneillään ja Grafiikkakeskuksen 30-vuotistaivalta juhlitaan. Teltassa vedosteltiin ja muutenkin tehtiin grafiikan ihmemaailmaa tunnetuksi.

Ruotsalaisten säätämä 17-55 millinen osoittautui kelpo peliksi. Tuossa muutama maistiainen kotiläppärillä tehtynä, malttamaton kun on ihminen kuviensa kanssa. Huomenna sitten työkoneen ääreen ja näyttelyvedoksia printtaamaan. Samalla voi näitäkin kuvia odotellessa katsastella "sillä silmällä".

kapa

1 Kommenttia

Blogger Markus Latva-aho sanoo:

Hieno homma, että haluat ja viitsit laittaa näitä juttuja tänne "nettipäiväkirjaan". Mielenkiintoista lukea ja seurata, erinomaisia kuvia!

5:58 ip.  

Lähetä kommentti

Pääsivulle