sunnuntaina, toukokuuta 16, 2010

Italian kuvat

Tuli käytyä Italiassa, ja kuvattuakin. Pitkään harkitsin, että lähdenkö GirFriendini kanssa kera pannukakun vai otanko D700:n ja uuden 24-70 millin Nikkorin. Valitettavati päädyin jälkimmäiseen. Sellainen vajaan viiko pyörähdys Reggio Emiliassa, missä oli yksi Euroopan suurimmista valokuvatapahtumista meneillään. Siellä seinillä myös osa 8 kuvaajan SETSE-projektista, johon osallistuin yhtenä (Unkarissa kaksi kuukautta kuvaamassa.

Paluumatkalla kovalla kiireellä poikkesin Milanon keskusrautatieaseman vessaan ja kun ensimmäisessä eriössä ei ollut vessanrinkiä, eikä toisessa paperia, niin päädyin kolmanteen sillä seurauksella, että unohdin yhden laukuistani siihen keskimmäiseen. Asiat hoidettuani tuon huomasin ja laukku löytyikin keskimmäisen eriön lattialta kumman kevyenä. Oli D700 kadonnut optiikoineen. Samaten lompakosta 200 euroa. Sen verran oli herrasmies tuo nopea pitkäkyntinen, että Visan , passin ja lentolipun oli jättänyt lompakkoon.

http://www.fotografiaeuropea.it/


Kotona ollaan 4000 euroa köyhempänä ja odotellaan vakuutusyhtiön päätöstä.
En montaa näyttelyä ehtinyt käydä katsomassa, Tarjontaa oli. Omissa avajaisissa tietenkin ja Michael Kennan. Man Raykin tuli käytyä pariin kertaa.

Kuvat olivat tietenkin muistikortilla ja kortti kamerassa. En viitsinyt läppäriä ottaa mukaan. Kai se on hommattava noita matkoja varten minisellainen, jota viitsii kantaa mukana, ja illalla pistää kuvat sisälle ja ulkoiseen kovalevyyn varmistus

kapa

2 Kommenttia

Blogger Timo Niemi sanoo:

Huono tuuri kameran kanssa, toivottavasti vakuutus korvaa ja vieläpä niin ettei tule paljoa takkiin. Pitkäkyntisiltä sormet poikki sanon minä.


Il furto di macchina fotografica è un crimine disgustoso.

7:48 ap.  
Blogger Kapa sanoo:

Nyt odotellaan, mikä on päätös. Eiköhän sieltä joku pykälä löydy, ettei tarvitse korvata.

Kännykän kun pudotin mereen (putosi paidan rintataskusta kiviä kerätessä), niin viikon sisällä ilmoituksesta tuli uusi samanlainen tilalle.

kapa

7:24 ip.  

Lähetä kommentti

Pääsivulle