sunnuntaina, kesäkuuta 20, 2010

HelsingissäPerjantaina Helsingissä. Elli hoitoon ja Aino-K:n kanssa menoksi. Taidehallissa oli "Huomenta Afrikka"-näyttelyn pressi ja avajaiset. Edustimme siellä kunniakkaasti Jyväskylää. Alku oli lupaava, ensimmäisen tunnin aikana kaupungissa ollessani olin jo tuhlannut 3800 euroa. Tuossa yksi syy, miksi pääkaupungissa tulee nykyisin niin harvoin käytyä. Toinen syy on se, että alkaa tuttavat olla vähissä. Orpona vaeltelimme Taidehallin avajaistungoksessa (oli tosi paljon väkeä), vaan emme ketään tuttua tavoittaneet. Minä ainostaan yhden, ja sekin Kuopiosta. Ainolla oli hieman parempi onni. Löysi jopa kaksi.

Näyttely oli kirjava, kuten afrikkalainen kangas. Mitä muuta voikaan odottaa, kun on kyseessä 50 taiteilijan kokonaisuus. Kelvollisesti oli näyttelyarkkitehti kuitenkin saanut tavaran koottua. Valokuvaakin mukavasti esillä.

Koska emme juoneet, niin sitten söimme kalliisti - meidän mittapuumme mukaan. Jatkot jätimme helsinkiläisille ja kotona olimme jo iltayhdeltätoista.

kapa

p.s.
Vakuutus korvasi varastetut kuvauslaitteet, joten kävin ostamassa pikaisesti samanlaiset tilalle. Siitä tuo yletön rahantuhlaus. Ei kai persaukinen muuten tuollaista. Vaikka GirlFriendini kiva onkin, niin ei se kunnon työkalua korvaa.

1 Kommenttia

Blogger Mikko J. Kalavainen sanoo:

Mahtavaa että vakuutus korvasi!

11:37 ap.  

Lähetä kommentti

Pääsivulle