maanantaina, elokuuta 09, 2010

Naamakirja


Piti yksi asia käydä pyynnöstä katsomassa naamakirjasta. Täytyi kirjautua sisään ja siitähän rumba alkoi. Nyt on sähköpostissa kaveripyyntöjä, toisiin olen vastannut ja olen aivan sekaisin. Ihme laitos. Viime aikoina olen jättänyt tuommoisen hölmöyden omaan arvoonsa. Ehkäpä sitten taas, kun ei ole kavereita mailla halmeilla. Anteeksi kaikille pyrkijöille, joille en ole vastannut. Ei ole henkilökohtaista.

Huomenna sitten alkaa Harmoniassa ripustus. Unkarilaisen György Gátin kanssa meillä on näyttely SETSE-projektin tiimoilta. SETSE=Seeing Europe Through a Strangers Eyes. Keskiviikkona kuudelta avajaiset. Gátin kuvat tulevat vasta iltapäivällä ja rullalla (mites muuten). Ne pitäisi leikata ja laittaa lasin alle seinälle. Niin, ja omani tietenkin. Taitaa tulla työntäyteinen päivä/ilta/yö.

Keskisuomalaiseen naputtelin juuri haastatteluun vastauksia. Sainpa tehtyä senkin. Että ei sitä ihan laiskana olla täälläkään oltu. Tulkaapa lasilliselle keskiviikkoiltana. Pajalla tavataan, siellä yläkerran galleriassa. Piti tähän vielä kutsari laittaa, vaan nyt ei saa koneella auki, että olkoon. Huomenna en taida työkoneelle ehtiä. Symboloikoon tuo kuva sitten näyttelyn teemaa "Perhe ja ruoka". Eihän ihminen pelkällä ruualla elä.

kapa