keskiviikkona, syyskuuta 08, 2010

Näyttely on ohi


Setse kuvat on poistettu Galleria Harmonian seiniltä. Tyhjänpäiväinen juttu Keskisuomalaisessa. Ei kritiikkiä.

Loppuu näinä päivinä Juvallakin Kuninkaankartanossa näyttelyni, Hollannissa Haagissa taas on alkanut "Lightgevoelig"-näyttely, jossa on mukana yksi installaationi. Rahat olivat tiukassa, joten en päässyt paikan päälle edes sitä tekemään, vaan netin välityksellä hoidettiin asia. Barney sen sinne komeasti rakensi. Tuossa sellainen työkuva siitä.

Valenciassa Espanjassa SETSE-näyttely avattu ja kirja julkaistu. Rapiat päälle 200 sivuinen opus, jossa kaikki kahdeksan valokuvataiteilijaa mukavasti esillä. Odottelen lämpiäisiä, olen vasta nähnyt pieneltä ruudulta taittoon menevän version. Oli puolalainen graafikko kummallisen ajattelemattomasti iskenyt nuo triptyykkini kaikki täydelle aukealle keskelle siten, että muutamista kuvista tärkein (ihminen) todennäköisesti jää taitokseen piiloon.

Tekstiä paljon mukana, saa nähdä onko paljonkin akateemista taidejargonia. Oma tekstiosuuteni ei sitä ainakaan ole. Hieman odottelen jännityksellä ovatko stilisoineet (sensuroineet), sillä seassa pientä kritiikinpoikastakin omaan ironiseen, mutta lempeään tyylini kirjoitettuna.

Emäntä Scarborough:ssa kolmisen viikkoa, minä sitten Pateley Bridgeen kun palaa, lennot jo tilattu. Nyt ollaan Ellin kanssa kahdestaan. Pönttöpään kanssa vielä viikko. Sitten toivottavasti on päästy "hot spoteista" eroon. Ei se siitä pöntöstä tykkää, vaan minkäs teet.

kapa