perjantaina, syyskuuta 10, 2010

Pönttöpää


En ole käynyt työhuoneella muutamaan päivään. Asioita olen hoidellut netin välityksellä, mitä on ollut tarvis. Ja lopun aikaa laiskotellut hömppäteeveetä katsoen. Jotenkin mukava näin, kun voi samalla vahtia Elliä, ettei nuole "hot spottejaan". Pari kertaa päivässä rasvausta ja sen jälkeen pönttö pariksi tunniksi ja tietenkin yöksi. Ei se tunnu tuota pönttöä rakastavan, mutta on jo alkanut tottua siihen, antaa laittaa ilman takaa-ajoa.

Pienellä budjetilla yritän elellä, näyttelystähän ei tietenkään myyty mitään ja North Yorkshire odottaa. Tänään leikiskelin ukrainalaisella 80/2,8 tilt-shift objektiivillani. Kun on perusasiat takaraivossa, sen verran on palkkikameraa väännelty, niin nopeasti tuohon pääsee sisälle. Tuossa Pönttö-Ellistä muotokuvatus. Täydellä reiällä ja tiltti tapissa. Käsivaralta 3200 ISOlla. Tuosta ominaisuudesta pidän D700:ssani, ei pahemmin kohise tuollakaan herkkydellä. Pitää vaan osata valottaa oikein.

kapa

P.s.

Taisi jäädä profiili AdobeRGB:ksi, joten voi näkyä useimmilla väärän värisenä ja taitaa muutenkin värit heittää, kun kotona miniläppärillä tuon käsittelin.