keskiviikkona, marraskuuta 03, 2010

Paluu arkeenKotona. Auto haettu huollosta. Tuulilasi vaihdettu, viat korjattu, osia uusittu, katsastettu. Siinä kuulkaas sataset lenteli vikasuuntaan, ja komeasti. Lompakko niin ihmeen kevyt ja vierellä uhkaavasti törröttävä laskupino - ah, niin ihanan raskas.
Tytöt ottivat reissussa rähjääntyneen hyvin vastaan. Siitä heille kiitos.

Kotiläppäri sekaisin, työkone mustana. Mitään ei näy. Joku epämääräinen naksutus kuuluu sisältä. Vain miniläppäri toimii. Miten sitä nyt töitä tehdään? Onhan noita koneita tietenkin kaupat pullollaan, mutta kun rahat meni, eikä riitäneetkään.

Viimeisenä päivänä Nidderin laaksossa tekojärvelle. Kostean tihkusateisen sumuinen ilma. Vaan paikalla oikea ajoitus. Padolle saavuttuani pilviverho hieman repesi, ilma rasvatyyni ja sopiva harmaus, siis kuvaamaan ja nopeasti. Kymmenen minuuttia ja alkoi pieni tuuli tuivertaa, rikkoi veden pinnan ja lumous oli tipotiessään. Hetki oli kuitenkin muistikortilla tallennettuna. Olin tyytyväinen. Jäi hyvä mieli kotimatkalle.

kapa

3 Kommenttia

Blogger Päivi sanoo:

Kiitos Kapa! Olipa iloinen ylläri! Ja hyvän makuinen (vaikka oli niin nätti pussi, etten ensin oikein tohtinut edes avata)!

11:05 ip.  
Anonymous Anonyymi sanoo:

Hyvä, että maistui.

k

12:43 ap.  
Blogger Heli sanoo:

Oi, onpahan tuo ylempi kuva hengästyttävän upea!

1:58 ip.  

Lähetä kommentti

Pääsivulle