perjantaina, tammikuuta 28, 2011

LähikuvaustaOn jäänyt kuvaaminen viimeaikoina hieman vähiin. Ei ole oikein innostanut kuvien tiirailu ja säätäminen miniläppärillä. Voisihan noita tietysti varastoon kuvata, jos joskus saisi vaikka oikean koneenkin käyttöönsä. Pöytäkone on rikki, eikä sitä enää kannata lähteä paikkaamaan, tehoa pitäisi saada lisää. Ei toimi isompi läppärikään. Ratkaisuhan tuohon olisi marssia alan likkeeseen ja ostaa päräyttää uusi kone ja toimiva tilalle. Tässä tulee eteen yksi vakava ongelma. Varmaan on helppo arvata mikä se mahtaa olla?

Eilen kuitenkin rohkaistun jo kävelyttämään kameraani pihapiirissä ja uskaltauduin hämärän tullen jopa kolmen sadan metrin päähän kotipiiristäni lähikuvausalueelle. Vaihdoin jopa jalustaani piikit alle. Vaikeaa oli värien säätö tällä kalibroimattomalla postimerkkinäytöllä, eikä nuo nykyisten katulamppujen kummalliset valot helpottaneet yhtään asiaa. Oli noissa pylväitten päissä ennen hehkulamppuaikaan nätti ja tunnelmallinen valo. Nitä on ikävä.

Avajaisviikko, keskiviikkona Äkkigalleria (Yliopistonkatu 26 C), ja tänään täytyy kai hetkeksi piipahtaa Beckerillä. Äkkigalleria on auki sunnuntaihin klo 13-19, ja siellä on seinillä meikäläisenkin töitä. Ihan ovat myytävinä, jos vaikka saisi pesämunan siihen tietokoneeseen.

Iltapäivää eletään ja pieni salainen toiveeni on, jospa vaikka joku muistaisi onnitella syntymäpäiväni johdosta. En kylläkään mitään suuria odotuksia tuollaiseen ole itselleni laittanut. Ilahduttaahan tuo auringonpaistekin.

kapa

8 Kommenttia

Anonymous marja-leena sanoo:

Kauniit kuvathan tuossa, kaunis lumi! Hyvää syntymäpäivää täältä toiselta puolelya maapalloa!

3:07 ip.  
Blogger Jose / ajastaika.com sanoo:

Kauniita kuvia tosiaan. Siellä taitaa olla vähän enemmän lunta kuin täällä etelässä, kyllähän sitä täälläkin on mutta esim. puut ovat aika paljaita.

Onnittelut syntymäpäivän johdosta!

5:42 ip.  
Anonymous Anonyymi sanoo:

Toivotaan että pesämuna irtoaa niistä kuvista ja pääset katsomasta sitä postimerkkiä!
Hyvää syntymäpäivää myös!

5:59 ip.  
Anonymous Anonyymi sanoo:

Kiitos kovasti. Päivä pelastettu ;)
Rehellisyyden nimissä tunnustan, että äsken tuli puhelinsoitto vanhalta äidiltä ja velipoikakin muisti kortilla.

kapa

8:14 ip.  
Blogger Mikko J. Kalavainen sanoo:

No johan on, hyvät syntymäpäivät täältäkin. Huomenna menen viiden aikoihin äkkigallerioittamaan itseni, lie joku musiikillinen maisema luvassa niihin aikoihin.
Vaan ei ole kohta-työttömällä taidesijoitusrahasto kovinkaan suuri...

1:16 ap.  
Anonymous Anonyymi sanoo:

Voihan hävetys,( Mulla kun oli oikeen kännykän kalenteriin merkitty tuo synttäri. Hälytys klo 7 aamulla, vaan en tuohon herännyt. Ensi vuonna yritetään uudestaan, tavallisen paperikalenterin kanssa. Onnea näin jälkikäteen!!!

t. Aino-K.

11:19 ap.  
Anonymous Anonyymi sanoo:

Moro,

koitin kyllä soittaa mutta eipä herraa tavoittanut. Vieras oli vallan vastaaja.... eli onnea nyt jälkikäteen!

sami

2:54 ip.  
Anonymous Anonyymi sanoo:

Jeps, oli puhelin hangessa. Onneksi rehellinen ihminen noukki sen talteen. No, ei se mikään älykäs telefooni ollut, joten ei sillain ketään kiinnostanut.

kapa

7:50 ip.  

Lähetä kommentti

Pääsivulle