torstaina, maaliskuuta 10, 2005

EVVK


Kiitos vaan teille kaikille, jotka olette viitsineet lähetellä kommenttejanne. Eiliseen vielä seuraanvanlainen jatkoepisodi:

Parisen kuukautta sitten sain sähköpostia Lontoosta eräästä galleriasta ja olivat kiinnostuneita näkemään lisää Polaroid transferejani. Olivat käyneet Kiasmassa ja ilmeisesti tykästyneet tuohon esillä olleeseen lusikkasarjaan. Vastasin sitten sähkökirjeellä ja kerroin kuvieni taustasta, kun sitäkin utelivat ja ilmoitin, etten enää niitä tee ja yhtenä syynä siihen on tuon tapaisten kuvien kyseenalainen säilyvyys. Minulle tuo säilyvyys on aina ollut tärkeä seikka , sillä olenhan vain itse vastuussa tekemisistäni mahdollisille kuvieni ostajille. Laitoin liitteeksi näytteitä uusimmista sarjoistani ja ilmoitin lähettäväni portfoliokansion, mikäli haluaisivat lisää nähtävää. Vastausta ei ole kuulunut. Siis EVVK.

Että se siitä maineesta ja kunniasta Lontoon kaupungissa.

Afrikkanäyttelyni kuvien esillepanon olen nyt ratkaissut. Minulla on Sunderland Colours - näyttelyn vedokset kehystettyinä ja paspoissa. Näyttely on ollut esillä vain kaksi kertaa, ensin Sunderlandissa Englannissa ja sitten täällä Jyväskylässä, ja kehykset ovat vielä priimakunnossa. Käytän siis samaisia kehyksiä. Vanhat kuvat pois ja uudet tilalle. Yksi pieni mutta vain on, nimittäin uudet kuvani on rajattu harkiten eivätkä sovellu aina suoraan vanhoihin paspoihin. Joko rajaus on harkittava uudelleen tai sitten on leikkautettava uudet valoaukot. Jälkimmäinen tulee kalliiksi, joten mietiskelen uusintarajauksia valtaosaan kuvistani. Köyhänä luovuus punnitaan.

Ylläoleva kuva on muutavan vuoden takainen ja kuuluu sarjaan Herbaario, joka oli aikoinaan Fotofinlandiafinalistien joukossa.