tiistaina, toukokuuta 03, 2005

Tiedoksi: Tiimarit tyhjennetty


Tulihan ne sieltä. Graphica Creativan ulkomaan vedokset. Piti olla homma hoidettuna viime kuun viimeisellä viikolla, vaan mitenkäs kuvaat, kun ei ole, mitä kuvata. Kohta lähden museolle ja saan viimeisetkin vedokset muistikortille. Sitten ruudun ääreen istumaan ja kuvat taittoon. On sekin homma sitten osaltani ohitse. Potsdam-näyttely kuntoon ja syksyn Afrikka-näyttelyn kuvien valinta ja vedostus. Tiimarit (meillä on täällä Jykylässä niitä kaksi) on tyhjennetty pidikkeistä, joten sekin puoli on hoidettu. Täytyy käväistä vielä Keski-Suomen museossa sopimassa pöydistä ja muusta rekvisiitasta.

Huomenna aamulla lähtö Tampereelle. Käväisemme (Lumo työryhmä) tutustumassa sikäläisen valokuvakeskuksen uusiin tiloihin ja Sammallahden näyttelyyn. Samalla pidämme Lumo-palaverin ja aloitamme työt tulevan triennaalen toteutumiseksi. Sikäli tilanne on ainutlaatuinen, että olemme saaneet jonkinverran rahaa jo valmistelutyöhön. Tälläistä ei olekaan aikaisemmin tapahtunut. Ihmeellistä.

Vappukin meni suhteellisen rauhallisissa merkeissä. Ei tullut lähdettyä vappuajelulle, kuten oli suunnitelmissa. Ei valkoinen maa ja räntäsade houkutellut. Cava korvasi maaseutukierroksen. Tiukassa oli korkki, ikään kuin varoitellen liiallisesta innokkuudesta. Pihti-vasara-yhdistelmä ratkaisi pulman ja nyt ei ole pullosta enää kuin kiertoon. Näin se on katoavaista tuo maallinen mammona.