keskiviikkona, marraskuuta 09, 2005

Kusessa ollaan


Päivä alkoi muuten kivasti, mitä nyt tuolla naapuriblogissa Kolun Marja palautti pienen ihmisen taas ryminällä maanpinnalle.

On se tämä kaupungin päätös- ja suunnitteluelämä kumman salakähmäistä. Nytkin on pidetty taas joku kultturistrategiafoorumi ja sinne kutsutut taiteilijat puhuneet käsittämätöntä oman pesän upotuspuhetta. Kyllä tämmöiset asiat olisi syytä puida ihan keskuudessamme läpi ja harkinnalla, eikä sooloilla käsittämättömällä tavalla. Mielenkiintoista olisi kuulla, ketkä moista esittävät. Lisää voitte lukea tuolta Marjan puolelta.

Barrikaadeille on kai noustava! Taidebyrokratia haisee! Kirjastoja kansalle! Jyväskylästä Kulttuuripääkaupunki - Fuk juu! Perusturva myös taiteen ammattilaisille! Rok rules!

Ja Elli vaan kusettaa. Piti siis sanomani, että puuhatoimenjohtaja Elli pissaa. Eikä pidätyskyky ole vielä kohdallaan ja paikan valinta on vielä hakusessa. Paimenkoiran (ja sehän Elli on suurimmaksi osaksi) pitäisi pystyä pidättämään noin 12 tuntia. Eikä yöllä tarvitsisi kakata, voisi sen hoitaa jo illallakin.Vaan lihakset kasvaa mopatessa, jotain hyvää siinäkin.

Muuten on viime päivät menneet nettiä selaillessa ja sähköpostin äärellä. Kuratointimatkaa valmistelen. Joulukuun alussa olisi lähtö. Pari paikkaa, toinen usean miljoonan kaupunki, 40 prosentin työttömyys ja ryöstöt ja murhat arkipäivää. Ohjeistusta on tarjolla. Älä mene sinne, vältä tätä, pimeän aikana pysy sisällä jne... Kiva sinne on yksin mennä. Tuntematta etukäteen ketään.