keskiviikkona, helmikuuta 01, 2006

Lumisateella kotona

sinne vaan
jopas sain ne komeaan rivistöön, hyvä minä
hups, mitenhän tästä ruuhkasta selvitään
Ja tästä sitten ei muuten mennä


...
Sellaista flunssanpoikasta meinaa pukata. Jäinpä siis kotiin. Apurahaselvityksen sain tehtyä ja pitäisi saada tuonne postiin laitettua, mutta kun ei suostu sähköposti toimimaan. Tilapäinen häiriö, sanovat, yritä kohta uudelleen. Mikähän se kohta oikein on, yhdeksästä asti olen yritänyt ja nyt kello jo lähenee kahta?

Joutessani sitten kiikaroin kameran kanssa tuonne ikkunan alle. Kova tuntuu olevan siellä trafiikki. Melkeinpä ruuhka. Pitihän siitä tähän laittaa mutama kuva todisteeksi. Ette te muuten uskoisi.

Lamppukaupasta soittivat, että ovat putket tulleet. Huomenna siten Hourulaan ruuvailemaan. Jo tulee päivänvalo taiteilijoille, kun toistasataa putkea saa paikkansa katossa. Hienoa!

Huvittuneena olen seurannut tuolta netistä kommentteja Fotofinlandiafinalisteista. Jos jonkinmoista salaliittoteoriaa ja klikkien keskinäistä sopupeliä nuo kameroita harrastavat keksivätkin. Vaan niinhän se on, että tasokas koulutus ei voi olla näkymättä. Ja tuomaritkin (edellinen voittaja, elokuvaohjaaja ja muotokuvaaja), kaikki samaa pientä piiriä, kuulemma. Voi, voi, hyi, hyi.