tiistaina, kesäkuuta 13, 2006

Paluu arkeenJohan oli viikko. Klausia hyysättiin, pystytettiin näyttelyä, oli saksalaista, japanilaista, italialaista, kanadalaista... Paja toimi varsinaisena kansainvälisyyden keskuksena taas kerran. Kuvat saatiin Harmonian seinille, jotain myös uloskin romahtamaisillaan olevan Valtiontalon seinään. Siitä ohessa jopa dokumentti. Kovaa työtä tuo näyttelyn ripustus, mutta työn valmistuttua on syytä olla itsestään ylpeä.
Lauantaina läksiäissauna järven rannalla, ukot jonossa järveen elävän musiikin tahdissa (Ladie´s Horn Trio Potsdamista). Vastat huiskivat ja käyrätorvet säestivät. Oli siinä hyvä miesten marssia laituria kohden.

Mökille tekisi mieli. Rahat lopussa, kuten myös aika. Hämeenkyröönkin pitäisi ehtiä vielä valoisien öitten aikaan. Muutto sotkee kaiken. Heinäkuun eka vaihdamme ateljeeasuntoon Hovilantielle. Jospa se kesä sitten koittaisi.

KingPanolta tuli uusi osa tilalle, jopa kaksin kappalein. Kiitettävää palvelua. Yöllä kävin testaamassa. Nodal pointit on kohdallaan, näyttäisi siltä. Siltaa kuvasin, on tuo kuva kahdeksasta palasesta, niin sanottu kahden kerroksen panoraama. Pikkelsejä tulee hurjasti ja terävyyttä. Muutenhan tuo on kuvana ihan persiistä. Pitää kai käydä joskus kuvaamassa uudestaan, jos nyt edes viitsii.

Tarjouspyyntöjä olen soitellut kuljetusfirmoihin. Pitäisi saada näyttely Potsdamiin.
Lentoliput on jo printattu. Ensi kuussa 7. päivä avajaiset.

Muutto rassaa. Yhtä pakkaamista ja roudaamista. Inhoan tuota syvästi. Vaan 500 euroa kuussa. Sen verran säästämme, kun voimme luopua yhdestä Hourulan työhuoneesta.Ei ollenkaa huono asia.

2 Kommenttia

Anonymous Anonyymi sanoo:

HUOM HUOM! Menivät kyllä akatkin enemmän tai vähemmän jonossa järveen, 3 x !!!

10:05 ap.  
Blogger Kapa sanoo:

Totta maar, mutta ilman torvisoittoa.

10:08 ap.  

Lähetä kommentti

Pääsivulle