torstaina, kesäkuuta 15, 2006

Uskomatonta


Uskomatonta, että Santa Klausin lakana säilyi ehjänä Valtiontalon seinällä, vaikka ukkosmyrsky paiskoi tuulta ja sadetta. Oli nimittäin kuva vedostettu paperille.

Uskomatonta, miten oli hienon punainen taivas eilen auringonlaskun aikaan. Parvekkeelta kurkkasin vastapuolelta, kun oli pallo jo horisontin alle mennyt piiloselle. Oli sateenkaari ja käsittämättömät värit. Tuossa dokumenttia silmille.

Ja kaikkein uskomattominta on se, että eilen alkoi neljän päivän käsittämätön kakofonia. Alkaa illalla kuudelta ja loppuu aamuyöllä kahdelta. Kiitos vaan Sataman yön järjestäjille.

Päivällä paukkuu rakennustyömaa, illalla epävireiset nuoriso-orkesterit. Kai sitä kestää, kun tietää, että kahden viikon päästä on muutto. Ei sen puoleen, alueella varmaan viihtyisi, mutta vasta muutaman vuoden päästä. Nyt ei hirveästi kiinnosta asustella rakennustyömaalla.

Tuomo toi eilen kuvan reprottavasti. Itse oli ensin kuvannut pokkarilla, nyt kokeilimme skanneria. En saanut hienon hienoja sinisen eri sävyjä eroteltua, kokeilen nyt kuvata omilla vehkeillä. Alkoi kiinnostaa tuo värien katoamisen problematiikka. Siis kuvaamaan ja photoshoppailemaan.