torstaina, elokuuta 17, 2006

Kesä loppui

Niinhän siinä sitten kävi, että kun töihin alettiin tosimielellä niin jo taivas tummeni ja sadettakin saatiin ukkosen kera kohtalaisesti. Pitkään pähkäilin tämän Bloggerin kanssa, kun en meinannut päästä sivuille. Selvisihän sekin, systeemi oli uusiutunut ja erilaisia kommervenkkejä tarvittiin.Mökillä tuli käytyä isomman sakin kanssa. Savua oli ilmassa vaihteleva määrä, kiitos vain veli venäläinen. Kuvia ei tullut otettua, muuta oli puuhastelua ja ilma kuin morsian. Kotona täällä morsian taas kuin ilma.

Vesi oli matalalla Saimaassa, en muista olisiko milloin viimeksi ollut samanlaista. Tuossa muutama kuva, tosin edelliseltä reissultani. Saas nähdä miten tulevat ja missä järjestyksessä, yleensä ne menevät minulla tässä blogissa jostain syystä päin peetä.Tampereen kuvauskin viivästyi viime tippaan. Heti olisi alkuviikosta lähdettävä, painaa lehden dead line päälle. Vaan minkäs teet, kun ei ole rakennus vielä kuvauskunnossa. Rahat on loppu, ei edes bensaan saatikka pakoputken korjaukseen. Hyvin se kosla kuitenkin sulautuu ralliautojen kirjavaan joukkoon. Pitäisi varmaan teipata muutama mainos ja numero kylkeen.

Rune tuossa blogissansa viina-asioitani kyseli. Tuleehan sitä otettua, sitä viinapuolta vähemmän. Kusettaahan se ajallaan, että silleen. Hyvää konjakkia ja mallasviskiä otetaan mielellään vastaan, kuten myös punaviiniä. Oluet voin ostaa itse
(sitten kun tuotte sitä rahaa ensin).