keskiviikkona, lokakuuta 11, 2006

Päivä kerrallaan

Viime yön sentään pystyin rohtojen avulla nukkumaan. Hontelo olo aamulla, ei tahtoneet jalat oikein kantaa. Hourulassa ihmeen rauhallista. Työnteko ei tahdo sujua. Auto sentään meni katsastuksesta läpi, mitä nyt takaa oli pari polttimoa ihmeikseni sammunut.Kai niilläkin oma aikansa on.

Puolasta suuntasin matkani Saksaa kohden, kuski heitti aamuvarhaisella asemalle ja junan lähtöön oli usea tunti.Naapurustosta muutaman korttelin päästä löytyi vanha eläintarha, yksi Puolan vanhimmista. Yhdeksältä sinne ensimmäisenä asiakaana. Ovat nuo laitokset jotenkin surullisen surrealistisia paikkoja. Muutaman tunnin siellä viipyilin ja harrastelin käsivarakuvausta luvattoman hämärissä oloissa. Klauskin laittoi sähköpostia, että uusi käytetty objektiivi lähtee postin matkaan kohti Jyväskylää. Hyväkuntoiselta kuulemma näytti. 35 millinen 2 valovoimainen Nikkor. Käsitarkenteinen tietty. Ei siis mikään muovirimpula.
Ja kiitos kaikille teitille, jotka olette muistaneet viestillä.

1 Kommenttia

Blogger Mikko J. Kalavainen sanoo:

Ei se AF-versiokaan ole muovirimpula, vaikka kuori taitaakin olla. On muuten varsin mainio polttoväli näin niinkuin digikameroihin.

Ja mie en osannu sanoa mitään, mutta olin hengessä mukana. Kiva että osallistuit työpöytäilyyn. Tuleeko taiteilija miitinkiin lauantaina vai eikö ole juhlakengät jalassa?

1:17 ip.  

Lähetä kommentti

Pääsivulle