maanantaina, kesäkuuta 25, 2007

Mökillä
Mökillä tuli oltua alun viidettä päivää. Alku oli hieman hankala, esteitä tiellä. Ei muuta kun kävelemään ja sahaa hakemaan. Sillähän siitä selvittiin. Ilmat olivat hienot, aurinkoa riitti ja muutenkin leppoisat oltavat. Ruoka maistui, hieman viinikin. Sauna lämmin ja sitä rataa.Ei ihminen kyllästy koskaan tuohon näkymään, Saimaata tuli tuijotettua tuntikaupalla. Tuli ja vesi, siinä suomalaisen miehen melankolia. Hieman oli surulliset mietteet meikäläisellä, vaan minkäs teet, eteenpäin elävän mieli.

Lähdön aikana tuli vielä silkkiuikkuemo esittelemään poikuettaan, kuin hyvästijätöksi. Hyvää jatkoa vaan teille kaikille, mikäs siellä uidessa. Sade saatteli miehen matkaan. Kohti kotinurkkia.

Päämäärä oli saavutettu, yksi tipukuva oli tähtäimessä, ihan vai siksi, ettei se rantaruottalainen pääse liiaksi niillä luontokuvillaan päälle päsmäämään. Siitäs saat, oikein roppakaupalla. Laske vaikka pääluku!

KORJAUS:
Tukkakoskelohan tuo päiväkodin lapsien kanssa retkellä. Eihän se silkkiuikku tuollaista pesuetta kerää, ja on eri näköinenkin. Koskelo kerää naapurinkin lapset mukaansa, on helpompi sitten kaikkien kalastella.

6 Kommenttia

Blogger Mikko J. Kalavainen sanoo:

Reissuista ja ulkomaista huolimatta tuo mökkikuva on kyllä melko loistavan näköinen. Vielä kun avomeri pilkottaisi tuolta niin siinähän se sisämaalaisen sielu lepäisikin jo pitkän aikaa.

Siitä voisi jo maksaakin, meikäläinenkin.

Ei kai sulla sähköjä tuonne tule? Toivottavasti ei.

2:52 ap.  
Anonymous Anonyymi sanoo:

Kapa, terve Huronin rannalta, koskelopesue kuvassa saattaa olla. Täälläpäin on kormorantteja ja hanhia, mustakarhukin on nähty.

vesse

6:06 ap.  
Blogger Kapa sanoo:

Onhan se meri tietysti aina meri, mutta kyllä minulle Saimaa kelpaa. Sähköt on sellaiset pienet, yhdellä aurinkopaneelilla toimivat.

Ja tuon tipukatraan kohdalla sotkin koko luomakunnan järjestyksen. Tukkakoskeloitahan siinä, kuten vesse asion jo korjasi.

Kapa

10:18 ap.  
Anonymous Anonyymi sanoo:

Jospa se onkin Isokoskelo

1:08 ip.  
Blogger Kapa sanoo:

Saattaapi olla. Tietämykseni noista uivista ja varsinkin muista lentävistä elukoista on varsin puutteellinen.

Kapa

3:30 ip.  
Anonymous Anonyymi sanoo:

Hi,

On isokoskeloporukka, vaikka emon tukka pörröttääkin.

Lintuharrastus on muuten hauskempaa kuin valokuvaus.

- Pekka Besserwisseri

10:14 ap.  

Lähetä kommentti

Pääsivulle