perjantaina, syyskuuta 21, 2007

Maisemia taas
Hämeenkyrössä tuli käytyä pikaisesti. Sain muutaman kuvankin, sellaisen kelvollisenkin tuliaisiksi. Ilmat hieman epävakaat, toisena päivänä enemmänkin sellainen epäilma. Illalla pihalla käyksellessäni sain ihailla kirkasta tähtitaivasta koko komeudessaan. Harvemmin sitä herkkua enää näkee, on tuota valosaastetta sen verran levitelty puolelle jos toisellekin. Ei ollut tuolla katulamppuja, mistä kiitos niille, jotka eivät olleet niitä lamppuja sinne viritelleet. Vaan kauanko tuota enää kestää, rikkaat kaupunkilaiset kun pistävät niitä ökytalojansa pitkin peltoja, niin kai ne katuvalotkin on sitten saatava. Ja täytyyhän ne tönötkin valaista, mites niitä muutoin pimeinä iltoina esittelisi.

Syksy jo menneillään, ei vielä värikausi. Nyt se hienoin aika, ruskean eri vivahteet, hienovaraiset mieltäni ilahduttavat värit.

2 Kommenttia

Blogger Heli sanoo:

Erityisesti lehmäkuva on kiva. Oot jättäny mukavasti tilaa ja toi rajauskin on jotenkin... No, ammattilainenhan sä oletkin, mä vaan ihailen.

Mutta joo, syksy on hienoa aikaa. Aamusumut ja -usvat, aamupakkaset tekee kasveista ja ruohosta hienot. Matalalta tuleva aurinko... Niin kuvauksellista!

12:34 ip.  
Anonymous Anonyymi sanoo:

Lehmäkuva kyllä toimii. Jotenkin veijarimaisen näköisiä otuksia.

1:10 ip.  

Lähetä kommentti

Pääsivulle