sunnuntaina, kesäkuuta 15, 2008

Kiitos


Hieno päivä oli eilen. Kävimme Jämsän jokivarressa ympäristötaiteen avajaisissa. Ensin torin kupeessa kupposella, venäläisten maatuskamusiikin ja tanssin siivittämänä sitten jokivarteen. Piti siellä kokeilla Bettina&Uwen vihjeitten mukaista kuvaustapaa. Käsivaralla kolme eri valotusta ja Photomatixilla "Exposure Blending". Hyvin tuntui toimivan ja kummasti yhdisteli pikku heilahduksista huolimatta. Vain 70-200 zoomi matkassa ihan tietoisesti, ettei vaan olisi joutunut "töihin", sillä noilla polttoväleillä 1,5 kropilla on rajoituksensa. Naapurin kiitokset joelle olkoon esimerkkinä. Hannu Castrén tuttuun tyylinsä antoi taas jokivarren kansalle kummastuksen aihetta taiteen sisimmästä olemuksesta.

Piipan Pikku Galleriassa jatkoiltiin ja sieltä Uuranmäelle lisäjatkoille. Kuumekin tuntui jo siinä hellittävän (sellainen kesäflunssa kai?). Ilta olikin sitten tyypillinen, eikä siitä sen enempää.

Kehitys kehittyy, sanoi entinen mies. Suosittelen kaikille Photomatixin omistajille päivitystä (kolmonen menossa), jos ei ole vielä tehty, niin tuntuu hyvin toimivan jalustattomankin kuvaajan tuotoksia säädellessä. Löytyipä taas uusi työskentelytapa.
No, yksijalkainen sentään oli tukena.

kapa