tiistaina, kesäkuuta 24, 2008

Viikon kuva 23Saimaan rannalla Ruokolahdella mökkielämää viikon verran. Ilmat olivat mainiot, vesi kylmää ja hyttysiä vaikka muille jakaa. Mukana repullinen kameravehkeitä ja jalusta. Jäivät lähes käyttämättä. Siis lomalla. En ottanut edes läppäriä matkaan.

Eilen piti kuitenkin kamera kaivaa. Kankun puolikasta kutitti kivasti ja sitähän piti alkaa raapimaan, kuten yleisesti tuollaisessa tapauksessa tavataan tehdä. Pattihan siinä oli ja joku rupi tai sellainen. Kauaa ei kuitenkaan mennyt kun tajusin, että pikku ystävämme Punkki Puutiainenhan se siinä vertani verottamassa. Emäntää päiväuniltansa herättämään ja pihdit kouraan. Tuossa se on, pihdeissä kiinni ennen ennenaikaista poismenoaan. Rauha hänen sielulleen. Ei mikään mestariteos tuo kuva, mutta jonkunlainen dokumentaatio kuitenkin. Nyt vain odotellaan, milloin aivot pehmenee lopullisesti.

Ihan käsivaralta paukuttelin käsitarkenteisella Micro-Nikkorilla (55mm) ja pääsi uutukainen (siis minulle, muuten käytetty)PK-13 loitto ensi testiin. Jonkin aikaa sitten sain sen käsiini, aina syrjäsilmin olin tuota etsiskellyt. Valoja en sen kummennin rakennellut, talouspaperirulla heijastimena ja kielon lehti taustalla siinä verannan pöydällä. Sen kävin hakemassa, kun tuntui jotenkin paremmalta, kuin vanha sanomalehti.