keskiviikkona, elokuuta 23, 2006

Puutarhatonttu






Taas tuli tonttuna pyöriskeltyä Jallun puutarhassa. Mikäs siinä ihmisen hiiviskellessä, kun on oikein lupakin annettu. Näin se toinen fotari ymmärtää kollegansa tarpeet. Kiitos vaan Jallulle .

Muuten on mennyt rauhallisesti Ellin kanssa kahdestaan, mitä nyt on ottanut tavaksi tehdä pötkylän yöaikaan Ainon ateljeen lattialle. Liekö jotain mielenilmaisua emännän poissaolosta. Minun tietotaitoni ei moisen lopettamiseen riitä. Pitäisi varmaan tilata Englannista koirakouluttajatäti, joka eilen ihan televisio-ohjelmassa näytti, kuinka hetkessä katseen voimalla ongelmakoirat kesytettiin. Kyllä se on helppoa ja nopeaa, kun sen hallitsee. Eikä sille koiralle saa englantia puhua, koiraa sille täytyy jutella. En minä kylläkään Ellille mitään englantia ole puhunut, koiraa hieman ja sitten suomea. Ja välillä perkelettä, tosin maltillisesti.



En sinne Tampereelle päässyt vieläkään kuvaamaan. Maanantaiksi lupasivat siistiä paikat ainakin sisältä. Jospa sitten tiistaina yrittäisin. Vaan lyödäänkö vetoa, että Tampereen suunnalla sataa alkuviikosta ja rankasti.

2 Kommenttia

Anonymous Anonyymi sanoo:

Jospa sillä koiralla on vaan hätä, vie se ulos tarpeeksi usein.

11:39 ap.  
Blogger Kapa sanoo:

Loppui siihen, kun pantiin ateljeen ovi kiinni yöksi, eikä voi pitää sitä enää vessana. :)

12:07 ip.  

Lähetä kommentti

Pääsivulle