sunnuntaina, tammikuuta 10, 2010

Ulos ;))


Ensimmäinen kuumeeton päivä melkein kahteen viikkoon. Sadekin hieman hellitti, joten uskaltauduin pariksi tunniksi ulos hieman kävelemään. Harmaa oli päivä, sellainen kostean kolea.

Tuolla alakerrassa on vahtikoppi ja sinne annetaan avain mennessä. Ihmettelevät varmaan vaksit, että mikä ihmeen ukkeli tuo on, kun viettää hienot päivät sisällä eikä minnekään liiku. Nyt alkoi kuitenkin pieni liike, ensin hieman hapuillen, ettei tule jälkitauteja. Se tästä vielä puuttuisikin!

Varovasti kuvailinkin, en mitenkään hurjalla intesiteetillä. Löytyi tuollainen kuitenkin ihan kennolle asti. Ohikulkijat hieman vilkuilivat, että, mitähän se tuossakin näkee.

kapa

P.s.

Pyydän anteeksi kuvieni huonoa tasoa värien suhteen. Olen läppärini armoilla, jonka näyttöä ei ole kalibroitu ja se saattaa näyttää mitä tahansa, joten ymmärtäkää.

3 Kommenttia

Anonymous Anonyymi sanoo:

kummasti näyttää menevän kuvat suttuisiksi täällä Boggerissa.

kapa

9:54 ip.  
Blogger JE sanoo:

Tämäkö on ilmeisesti sitä kuuluisaa rappiotaidetta?

9:58 ip.  
Blogger Kapa sanoo:

En tiedä? Dekadentit tuolla kai runoilevat kiihkossaan. Pitävät perinteitä yllä. Täällä kulttuuri kukoistaa, ei ole vielä jäätynyt kuten jossain rantaruottalaisten tasamaisemissa. Vesikin on täällä erotettu maasta valleilla, että ihminen tietää, mihin ei pidä astua.

kapa

10:21 ip.  

Lähetä kommentti

Pääsivulle