sunnuntaina, heinäkuuta 03, 2005

Kesälauantai


Lauantai meni rattoisasti ensin torilla ja shoppailemassa. Löytyi housut ja pyörälaukku. A-K löysi pyöräkaupasta sellaiset vaippahousut. Oli tungettu persuuksiin jotain pehmentävää. Ensin tehdään niin perkeleen kovat satulat, että takapuoli heltyy ja sitten pannaan ostamaan kalliit vaippahousut, ettei se takamus heltyisi. Näin se toimii markkinatalous.

Tori oli suhteellisen vilkas kesälauantaina, mutta se kauppahallinhirvitys. Piti kääntyä ovelta takaisin, kun oli vielä tuoreessa muistissa Oulu ja Turku. Uusi pyöräilylaukku täyttyikin sitten Siiklistä ja kukka/parsakaalista. Laukun vajaus korjattiin kahdella valkoviinipullolla.

Iltapäivällä Noukanniemeen ja takaisin. Pyörillä (26 km). Siellä könöttivät laiturin kupeessa Uurastaja ja Toimi, nuo lapsuuteni ihanat laivat. Uurastaja oli hinaaja, joka toi tukkilauttoja Suolahteen ja aina kun höyrypilli soi, piti kiireesti kirmata Kumpuniemen rantaan katselemaan. Toimi taasen oli iso matkustaja-alus, sekin höyry-sellainen. Kummasti vain oli vuosien saatossa kutistunut lähes lilliputtien asteelle.

Tänään sitten pitäisi Klausin tulla Saksan maalta vastavierailulle. Sitä kuuluisaa poronpaistia kävin Mestarin Herkusta ostamassa 39 euron kilohintaan. Saa nyt mies sitten maistaa kauan kaipaamaansa herkkua.

Huomenna pitäisi saapua uusi ulkoinen kovalevy, joten saan purettua läppärissä olevat lomalla otetut kuvat. Lupasivat myös lähistön firmassa pelastaa (yrittää pelastaa) ne entisessä olevat vaurioituneet kuvat. Rahaahan siihenkin palaa arviolta parisen sataa, mutta siellä on vuoden kuvat, joten pelastettava ne olisi.

Valkoviinit nautiskeltiin A-K:n kanssa ensin uusien perunoiden ja lisukkeiden kera ja elokuvan jälkeen menikin loppuaika Live8:n parissa. Mukavaa oli nähdä Pink Floyd lavalla. Kyllä ne papparaiset vielä jaksoivat. The Whon Pete T. Ei kitaraansa särkenyt ja käden kaarikin oli väsyneempi. Kuriositeettina siitä miehestä, että alkoi kerätä valokuvataidetta itsellensä jo paljon ennen, kuin siitä tuli (hetken)muotia. Ei mikään turha jätkä.

Kun nyt päästiin tuohon musiikkiosastoon, niin voisi lisätä vielä pari lomalla tapahtunutta elämystä:

Turun kauppahallista löytyi valkoista teetä, ja vielä kahta eri sorttia. Hienoa. Ostin lisäksi tiibetiläistä mustaa. (miten tämä liittyy musiikkiin, niin en osaa sanoa)

Kohtasin kaksi julkkista. Pedro Hietanen tallusti vastaan ja tavaratalosta pelmahti kadulle ensin
sellainen anorektikko meikkimainospimatsu perässään miespuolinen nälkiintyneen näköinen
miespuolinen Outi Heiskanen, joka osoittautui 99-prosenttisella varmuudella Mike Monroeksi. (tämä jo liittyi
musiikkiin)

Nauttikaa kesästä ja katselkaa ympärillenne!

1 Kommenttia

Anonymous Anonyymi sanoo:

"Vaippapöksyt" on IHANAT.
Kokkeile ite!
Vaan sählääpä polkuvehkeellä ensin muutama kymmenen kilometriä sinne ja sieltä takaisin ilman "vaippoja"....


terv. kokemuksen ja ruhjoutumattoman takaliston omaava A-K..

1:46 ip.  

Lähetä kommentti

Pääsivulle