torstaina, elokuuta 31, 2006

Nettidokumentti


Alkaa olla näyttövanhus jo siinä kunnossa, ettei uskalla kuvia käsitellä alta tunnin lämpenemisen. Jokohan uskaltaisi siirtyä littusellaiseen? Kunhan nyt saisi jostain rahat repäistyä, uusi printteri, uusi näyttö, uusi optiikka, uusi... Tuohon optiikkaan käy kyllä käytettykin. Ja muut maksut/velat lisäksi. Miksen ryhtynyt asunnonvälittäjäksi? Olisinkohan muuten siitä työstä välittänyt sentin vertaa?

Käykääpä maistelemassa äänikuvia Mikko Paartolan tulevasta radiodokumentista, koskien valokuvaa. Hannes Heikurasta on neljä näytettä jo ulkona ja tänään on vuorossa meikäläisen eka pläjäys. Siinä tohkeissani jo annoin väärää tietoa maailmalle. Pariisin kevätsalongin valokuvataiteilija oli tietenkin Eduard Steichen, eikä Stieglitz, kuten hämmennyksissäni sopertelin. On muuten piinallista kuunnella omaa ääntään ja vajavaisia turinoita. Paljon jää sanomatta ja vääriä asioita tulee mieleen, vasta kuunnellessa tajuaa, mitä soopaa tuli taaskin väännettyä. Ei ole rutiinia, sen huomaan.

Joka tapauksessa, käykää kuuntelemassa Hannesta ja meikäpappaa. Löytyy osoitteesta http://www.nettidokumentti.fi/ ja sieltä Tuoreet jutut.

2 Kommenttia

Blogger 40100.net sanoo:

Tervetuloa JKL-blogimiittiin?

12:59 ip.  
Anonymous Anonyymi sanoo:

Askin perusteella näyttäisi siltä!!!

11:44 ap.  

Lähetä kommentti

Pääsivulle