keskiviikkona, toukokuuta 30, 2007

Haipakkaa


Tuli käytyä jo viime viikon puolella Mikkelissä. Kiitosta vaan Ollille hienosta näyttelystä ja mukavista avajaisista. Stereokuvan taika-näyttely avattiin valokuvakeskuksella. Sinne kaikki katsomaan, jos siellä päin kuljette. 9.9. asti on auki. Sainpa minäkin kaikkien vastoinkäymisten kautta kuvani seinälle. Kahta minuuttia ennen avajaisia olivat kohdallaan.

Oli mukava turista ihmisten kanssa ja yhteisiä asioita löytyi moneltakin kantilta.

Huomenna Tampereelle hakemaan vuoden lehtikuvia, ovat osa kohta aukeavaa Lumoa. Sitten ripustushässäkkä kolmeen paikkaan ja kuubalaisten ja etelä-afrikkalaisten hyysääminen.
Ja tuleehan sinne pari suomalaistakin. Ulkomaaneläviä on aina hauska tavata, avartaahan se ihmisen mieltä ja antaa toisenlaista perspektiiviä. Ikävä vain, etten nyt heitä voinut kutsua kotiini. Itse tiedän reissattuani, kuinka mukavaa se on. Aina se viralliset illalliset ja kapakat voittaa. Onneksi löytyi sitten muunlaista menoa ja vieraanvaraisuutta.

8. kesäkuuta avajaiset ja näyttelyt ovat auki 30.9. saakka. Että tervetuloa Jyväskyläänkin, kun sieltä Mikkelistä kerkiätte.