torstaina, toukokuuta 31, 2007

Mitä väliä?


Tampereella tuli piipahdettua. Aamulehden studiolta kaivoimme vuoden lehtikuvia. Nyt on kooste valokuvakeskuksella odottamassa. Huomenna taidemuseolle Lumon ripustusta pähkäilemään. Näin se alkaa. Etelä-Afrikan kuratointireissusta jo aikaa, nyt sitten kuvat täällä ja toimeen. Seinille vaan!

Paluumatkalla ohitin Jämsänkoskella P-paikan ja silmissä vilahti kuvan paikka. Ei muuta kuin sopivassa kohtaa käännös takaisin ja katsomaan. Ohikulkevasta autosta näytti kelpoiselta, ei sitten paikan päällä. Siinä kuljeskelin edestakaisin polton paikkaa etsimässä, kun huomasin rannassa kummallisen laatikon. Oli joku kerberos kai kyllästynyt digiboksinsa asennukseen ja heittänyt koko helahoidon jorpakkoon. Kai se sama matka olisi ollut johonkin säällisenpäänkin paikkaan, ettei olisi tarvinnut sitä tuonne viskaista. Vaan mitä väliä, kai sen joku korjaa. Ja jos ei, niin ei sittenkään väliä. Itse en korjannut, en viitsinyt märkää turjaketta lastata kuvien sekaan.

2 Kommenttia

Blogger kaukoj sanoo:

Satuttiin sattumalta samalle p-paikalle. Onnistuttiin pelastamaan televisio täpärältä hukkumis kuolemalta. Jäi kuitenkin odottelemaan parempaa kyytiä jäteastian viereen. Toivotaan että pääsee suraavaan kuormaan kaltaistensa joukkoon.
T:Jyrki

6:17 ip.  
Anonymous Anonyymi sanoo:

Olisinhan minäkin voinut raijata sen sinne jäteastian viereen. Jotenkin ei tullut sillä hetkellä mieleen, ajattelin vain niitä lastissa olevia kuvia, joitten sekaan se ei olisi sopinut. Hyvä kun teitte, mikä minulta jäi tekemättä.

Kapa

10:05 ip.  

Lähetä kommentti

Pääsivulle